Thai Silver, månedens hest i desember

24.01.2009
Artikkelbilde

Forvandlingsnummeret Thai Silver beviste at desember måneds prestasjoner ikke var et blaff. Tap In-sønnen følger opp også i 2009.

THAI SILVER

ble kåret til månedens hest for desember måned. Hesten startet 3 ganger denne måneden og etter å ha tatt 2 enkle seire i tidlig i måneden så ble det et knepent ”målfototap”  i den siste starten for året. Uten å rokke ved valget på Thai Silver som månedens hest for desember, så skal det tillegges at ”juryen” var splittet i sin innstilling og loddtrekning måtte til for å kåre en vinner. Desember var preget av flere jevne og gode prestasjoner og hester som Cunningham og Lykkesiv, var begge med på ”målfotoet”.

Tilbake til Thai Silver så har dette vært et forvandlingsnummer i regi travtrener Ove Wassberg. På sine til nå 9 starter her vest så har hesten i 8 av disse plassert seg blant de 2 beste. Tap In-sønnen innledet karrieren lovende i regi Ole Anton Svinsholt, men deretter så har det vært en del ”skjær i sjøen”. Nå ser det ut til at den kapable og ikke minst meget starthurtige hesten har funnet storformen og kan viss utviklingen holder frem, tjene fine penger og gi sin eier Kjell Einar Johansen, Bjørøyhamn, mange gleder fremover.

Thai Silver står som nevnt i trening hos travtrener Ove Wassberg og blir i all hovedsak kusket av han selv, eller sitt stallpersonale. Vi ønsker hesten og kretsen rundt denne videre utover i 2009-sesongen. 

Nevner vi også at Ove Wassberg ble månedens kusk i desember 2008, ja da har vi vel for det meste lagt 2008 bak oss og er klar for å se fremover til et nytt og innholdsrikt travår.