Nytt "røveri" fra sør ?

14.07.2009
Artikkelbilde
Haukeli Nora blir en av forgrunnsfigurene i V5-innledningen.

Gunleif Tollefsen legger igjen turen til Bergen med 2 av sine fremste fremster for tiden. Både talentfulle Matina Mack og seiersmaskinen Todden kan vinne sine respektive løp torsdag.

Løpsdagen innledes med et spennende 3-årsløp som denne gang kjøres over sprintdistanse. Flere vinnerkandidater i dette løpet og vi ønsker spesielt 10.Confidential og langveisfarende Glenn Kramer Stenberg lykke til i kampen mot de lokale talentene.

V5'en går fra løp 2 til 6 og innleveringsfristen er satt til kl.18.35. Haukeli Nora og Lomeblesen er 2 bra sprintere som trolig vil prege V5-innledningen. Matina Mack har trukket det fordelaktige 1.sporet i Bergen Travpark sin hoppeserie og kan nok mest sannsynlig legge til 20 000 på kontoen sin. Hjemmehåpene er i første rekke strekhestene 5.Xanadu og 6.Monique Speed. Capucine vant sist og Dorato Desderi kan mye, mens Lukas Elholm kommer tilbake etter pause i V5 3.avdeling. Skøien Pjokken er i sitt livs form, mens Ulrik er ute på favorittdistansen og Espeset Stjerna kan få løpet kjørt opp i hendene. Avslutningsvis så er det ventet en duell mellom Todden og Gilborken.

Med andre ord så er det mange vurderinger og poenger knyttet til torsdagens V5-rebus. Klarer man ikke 5 rette der så er det enda 2 løp igjen å "tjene penger" i. Et eliteløp for varmblodshester der evigunde Speedy Ipan har vunnet spotrekningen mot Uppercut Flevo og dette kan bli et severdig oppgjør.Avslutningsløpet er tildelt de minste meritterte kaldblodshestene.

Vi håper at både fastboende og ferierende legger turen utom Parken på torsdag.

Velkommen.