Preview Bergen vs.Forus...

29.07.2009
Artikkelbilde
Det er her det skjer, omtrent hver torsdag året rundt....Bergen Travpark, stedet for sport, spill og spenning.

I ånden av fotballspråket så forsøker vi på forhånd denne gang å finne noen tilsvarende poenger før torsdagens løpsdag.

Preview er ellers engelsk og står for forhåndsomtale og ikke for det at vi skal undervurdere engelsk-kunnskapene til leserne, men også fordi at mesteparten av Stall Wassberg nå er reist til "Uniten" som vinnere av Trav 24 sin quiz-konkurranse i fjor høst. Vi ønsker god tur og håper turen byr på mer enn eventuell svineinfluensa.

Så over til den noe mer saklige delen av forhåndsvurderingene av en løpsdag som byr på ikke mindre enn 11 travløp. For mye mener enkelte, vi må ha jo ha løp sier hesteeierne og andre mener at...jaja, når vi først har tatt turen ut så er det vel greit å få mest mulig for pengene. De store diskusjonene skal vi forsøke å la ligge, men det er et tankekors at det kun er 6 hester til start i det 1.løpet. 30 000 i førstepremie i DNT's Unghestserie er det, men det ser ikke ut til å lokke, er løpstilbudet blitt for bra her til lands ? Man kan da umulig lese løpsbulletinens sider for Bergen øst for Hemsedalsfjellet. Men "enkle" penger blir det garantert på en eller flere av de som faktisk ha tenkt å være med.Regner med 1-0 til Forus her.

V5-innledningen byr nok på "gassing" med en Spikvalla som har fått tett med løp nå, og var hun like pigg på Biri sist fredag ? Njaa...er ikke helt sikker på det...Frank Ringheim har nok også tenkt å finne ut akkurat det. Eng Støvern er på vei opp i form og ikke glem verken Flytvinn eller Ulrik på videre gardering. Blir det ikke utligning her så sliter hjemmelaget,1-1.

Lumiere De Nuit er bra og kan bli enda bedre, er bare 3 år og da er det ikke alltid det klaffer. Garderinger ? Kan være lurt det ja...hvem skal på ? Mange aktuelle, men se opp for de 2 fra de innerste sporene. 2-1 til Bergen.

Timor vinner V5 3.avdeling...sånn er det med den saken. Rogalendingene gir seg ikke, 2-2. 

Et flott og spennende løp venter i den 4.V5-avdelingen der "søringan" stiller sterkt, men her tror vi på flott kamp og er nå ikke så helt sikker på om det ikke kommer en liten overraskelse her...

V5-finalen avsluttes med en poengjakt og her må det da bli hjememseier ? Nja, vær nå ikke sikker...de 2 "røverne" fra sør kan meget vel vinne, om enn med hjemmelagets hester...

Løp 7...her vinner nok denne Tengsareid, han kan å trene kaldblods denne karen....fra rette slaget er det også...Iben H, Bjørnli Vilja og Mos Eld....go get him.

Liz Ideal fra tet, Rousseau Detain presser på utvendig, hvem kommer bakfra ? Si det...Galimpulso As, Lacoste I.T eller Silver Midnight...kunne ha vært ert V5-løp dette...vedgår det. Hva er vi kommet opp i nå ? Skal vi si 4-4 før vi går inn i mot en spennende avslutning..

Shocking Devil eller F.H.Niklas...ja de må bar kjøre, da vinner Ovni D'Epona eller en av de andre...Holder en liten knapp på Ove'n her og at hjemmelaget har matchball før de 2 siste løpene.

Igjen fordel Sør Krem, Huseby Sara og Lillefot, men men vet aldri i slike løp...til slutt så er det vel å håpe at det siste løpet sendes avgårde på tidsplanen...flyet venter nok ikke..

For interessen rundt spill og sport på Bergen Travpark så er det bare positivt at 2 av sportens fremste utøvere, Rune Wiig og Åsbjørn Tengsareid legger turen til Bergen Travpark for å spisse stevnet. Dette bør skjerpe hjemmelaget også....

Vi gleder oss til en lang og innholdsrik travkveld. Vel møtt til de som møter opp, enten det er på banen, hos kommisjonæren eller i sin egen stue...

PS ! Husk å bestille bord i restauranten til neste lørdag, da kommer hele norgeseliten, både 2 - og 4-beinte til Bergen....vi snakker V75 på Bergen Travpark, lørdag 8.august kl.13.00.