Lunsjtrav på Bergen Travpark

15.06.2009
Artikkelbilde
Kan Gilborken påbegynne en ny seiersrekke under tirsdagens lunsjtrav ?

Tirsdag er det klart for lunsjtrav på Bergen Travpark. 6 løp står på programmet, hvor av de 5 første er del av lunsj-V5'en. Stevnestart og innleveringsfrist i V5-spillet er satt til kl.13.37

Lunsjtrav er kommet for å bli, for de som har tittet litt inn i terminlisten for travet i 2010, ja så er det der satt opp langt flere lunsjtrav enn i år. For oss i Bergen så blir det derimot ingen særlige endringer i så måte. Torsdag kveld er og blir vår dag og slik logistikken til og fra stevnene og beliggenheten vår er, ja så er det ingen grunn for å endre på dette.

Dagens lunsjløp preges ikke i altfor grad av vi for tiden er inne i en periode med 3 tette løpsdager, selv om det alltid er ønskelig med helt fulle felter. Så lenge det finnes et tilstrekkelig antall hester med vinnersjanse i hvert løp, ja så er V5-spillet interessant nok det.

Noen halvrader er det også å notere seg, i så måte så er vel 1.Kristina M. i V5 3.avdeling den mest interessante med sin seier sist torsdag og etter programtrykk. Halvradene kan du finne her. Vi ønsker som alltid alle våre faste publikummere hjertelig velkommen til kjøring, vi holder åpent i restauranten og det skal gå an å fylle magen med et og annet godt å bite i.

Neste løpsdag er allerede på torsdag 18.juni, stevnestart kl.17.30.