På'an igjen.....

18.06.2009

Da er det klart for den 3.løpsdagen på en uke her på Bergen Travpark. 9 flotte løp står på programmet torsdag 18.juni og vi ønsker spesielt velkommen til SAFARI-kjeden og deres leverandører.

Grunnet mange forberedende gjøremål både inn i mot eget stevne og helgens "Superuke- V75", ja så blir det ikke så lang "preview" til dagens stevne.

På travfronten denne uken så må man nesten få si at det som står foran oss på lørdag, V75 på Leangen Travbane, er det viktigste som skjer. Med 48 millioner i V75-potten til en eventuell alenevinner og et voldsomt "trøkk og fokus" på dette arrangementet og med en befolkning i "spillmodus", ja så må du gode leser, som gjerne er travinteressert, gjøre ditt bidrag til å påvirke dine omgivelser. Familie, venner, arbeidskollegaer etc.til å prøve dette fantastiske spilllet. Vi som jobber med dette gleder oss i hvert fall veldig, både til å følge omsetningstakten og til å se de mange flotte løpene som Leangen-banen har fått til.

Litt tilbake til dagens stevne her i Bergen så begynner vi dagen med et fint 3-årsløp for varmblodshester, før V5-spillet tar til løp 2, innleveringsfrist V5: Kl.18.35. Rune Wiig sitter opp bak flere gode vinnersjanser i dag og er favorittspilt begge de 2 første V5-avdelingene. Et flott sprintløp for våre nestbeste varmblodshester står for døren i V5 4 og V5'en avsluttes med et klart favorittstempel til Todden og Gunleif Tollefsen.

Vi ønsker alle aktive, våre gjester samt dagens sponsorer med SAFARI-kjeden og deres samarbeidspartnere, hjertelig velkommen til dagens kjøring.