Tilbake i hverdagen...

10.06.2009
Artikkelbilde

Vi tar med oss minnene fra V75-lørdagen sist helg når vi nå tar fatt på 3 tette løpsdager. 9 løp på programmet denne torsdagen og Askøy Trav og Hestesportslag er med og kaster glans over løpsdagen.

Løpshestene i regionen er inne i en periode med høy startfrekvens med tanke på at vi i juni har følgende løpsdager å fylle opp med hester: Lørdag 6.juni, torsdag 11.juni, tirsdag 16.juni,(lunsjtrav) torsdag 18.juni før vi avslutter med tirsdag 30.juni(lunsjtrav med full løpsdag). Alltid litt spennende å se i hvor stor grad man da klarer å fylle opp feltene på en lokalbane som vår, men i skrivende stund så ser det da ikke så ille ut. Litt mer gjennomsiktige løp denne løpsdagen enn hva vi gjerne setter pris på, men det er en kjensgjerning av de "svakeste favorittene" blir overspilte på slike dager og det skal ikke veldig mye til før V5'en kan gi et par tusen kroner.

V5 skal være et høyodds-spill, men det er nå engang slik at V5-utbetalinger på over 1000-lappen fører til at over 90 % av alle som legger inn en V5-kupong får mer igjen enn de satset, derfor så kan man snu på det å si at Bergen bør være en attraktiv bane å spille mot nettopp fordi vår gjennomsnittlige V5-utbetaling ligger i dette "lendet". Vi kommer snart med en oversikt over V5-utbetalingene sålangt i år.

Dagens 1.løp er et monteløp med god deltagelse. Sogar har 2 langveisfarende ekvipasjer meldt sin ankomst. Både Lomevilja/Laila Thue Nervik og Alsaker Bruno/Mette R.Nyløkken vil nok helt sikkert sette farve på løpet. Blant de lokale hestene så er det vel gjerne strekhesten Eng Støvern og formtoppede Nøkle Pål som, kan ta opp kampen.

V5-løpene kan som sagt på forhånd se litt gjennomsiktige ut ved første øyekast. Mye spill vil nok bli konsentrert rundt 2.The Crown i V5 2.avdeling samt hestene 1 og 4 i både den 4.og den 5.V5-avdelingen. En lynbanker-kupong til 200 kroner med denne "stammen", ja det kan være en grei måte å tjene seg noen kroner på denne torsdagen.

Løpsdagen avsluttes med et 3-årsløp for kaldblodshester. Bredden ser i år ut til å være bedre enn på flere år når det gjelder 3-årige kaldblodshester. Vi håper selvfølgelig også at en eller flere av disse kan utvikle seg til å være med å hevde seg i de mer pengestinne 3-årsløpene utover i sesongen.

Vi håper at torsdagskvelden din er ledig og at du ønsker å tilbringe et par timer sammen med oss på vår etterhvert meget anerkjente arena.Det er noe med det, vi som går her hver gang er nok ikke flinke nok til å sette pris på vårt eget. Det er først etter at man har hatt besøk, som sist helg og man får mange go'ord av tilreisende, at man etterpå selv vet å verdsette anlegget. Dette gjelder alt fra baneunderlaget i løpsbanen til det etterhvert ganske så standsmessige tilbudet vi forsøker å gi publikum.

Denne torsdagen er det Askøy Trav og Hestesportslag sin tur til å arrangere travlagsdag og vi ønsker representantene fra dem samt deres samarbeidspartnere hjertelig velkommen til en forhåpentligvis minne- og innholdsrik dag på Bergen Travpark.

Neste løpsdag er lunsjtravet tirsdag 16.juni kl.13.00. Velkommen da som nå.