"Buljongkamp" ? Neida, pokaler deles ut..

27.05.2009

Selv om både stallmanns-NM og kuske-VM nå er unnagjort og vi lader opp til neste lørdags V75-runde, så er det på ingen måte et stevne uten høydepunkter som står foran oss torsdag 28.mai.

10 fyldige og spennende travløp står torsdag 28.mai på programmet, noen av de blir sågar unnagjort før Brann skal ta i mot Molde på Stadion kl.19.45. Vi lyver vel litt viss vi sier at vi setter stor pris på slike arrangementskollisjoner. "Menigheten" vår regner vi uansett med at kommer på Parken og uansett så bør det være passende med en V5-bong mot Bergen Travpark før fotballkampen evt. skulle bivånes. Spillomsetningen er det travet lever av og det "tutler og går" ganske så bra for tiden, vår egen region er i så måte en av de aller beste.

Vi håper jo selvsagt at de fleste av dere lar de 22 mennnene krangle om den ene ballen i fred, men dette må dere nesten få bestemme selv. For de som har travet som prioritet så er det allerede i torsdagens 1.løp et "høydepunkt". I DNT's unghestserie for 3-årige kaldblodshester måtte det avvises 4 hester ved starterklæring og det utrolig moro å kunne sende til start hele 15 håpefulle talenter i dette løpet.

Vel inne i V5-spillet så venter det først 2 kvalifiseringsløp til Vestlandsløpet(løp 2 og 3 som samtidig er V5 1.og 2.avdeling). Hallinghoppa Bjørøy Tulla skal forsøke å slå sterke utfordrere fra nabofylket i sør i den 3. V5-avdelingen.

Vestlandsløpets finale med 40 000 kr i førstepremie, samt pokaler og annen festivitas tilfaller vinneren av dette ærverdige storløpet. Finale-løpet går som løp 8 før vi runder av med et flott løp for "sølvdivisjonen" for varmblodshester og et løp for kaldblodshoppene deretter.

Vel møtt og sees vi ikke i morgen, ja så er det ikke lenge til neste lørdag. Da står blant annet følgende storløp på programmet: