Ligger ikke på latsiden..

21.05.2009
Artikkelbilde
Bergen Travpark stedet for en liten "fest i hverdagen".

Selv om både NM for stallansatte og åpningsstevnet under VM for travkusker nå er tilbakelagt, så er det mange flotte travdager igjen på Bergen Travpark i 2009. Den neste er allerede i dag.

Med 9 løp på programmet og i tillegg forsøkt tilpasset annen aktivitet med hensyn til valg av stevnestart, så kan Bergen Travpark igjen ønske velkommen til en kjøredag. "Fridag" betyr at man måfinne på noe, gjerne sammen med familie eller venner og da kan Bergen Travpark være et av alternativene man vurderer å bruke noen timer på.

Vi byr på nyoppussede flotte lokaliteter, et variert serveringstilbud og i tillegg byr vi på spenning i 9 flotte travløp. 1.løp tar til kl.16.00, V5-spillet som går fra løp 2-6 har oppstart kl.16.35 og for de som holder ut helt til siste fraspark, så er vi ferdige ca.kl.19.00.

Bergen Travpark ønsker alle som en, stor som liten, hjertelig velkommen til dagens travstevne og vi minner også om at det ikke er veldig lenge til neste "stordag" på Travparken.Lørdag 6.juni er det atter klart for en ny V75-omgang på Bergensovalen og dette er en dag med mange sportslige "godbiter" på programmet.