Månedens hest og kusk april 2009.

17.05.2009
Artikkelbilde
Hans Petter Næss - månedens kusk på Bergen Travpark april 2009

Selv om det var VM-stevne tok arrangøren seg tid til å sette pris på sine lokale utøvere også. Både kusk Hans Petter Næss og kretsen rundt Super Charming ble behørig tiljublet under VM-stevnet.

Super Charming hadde en flott april måned og med månedens hest-utmerkelsen i beltet så fikk Storetvedt-traveren mulighet til å bli den første som kunne innkassere bonusordningen som tilbys ved seier i sitt første løp på banen i den påfølgende måneden. Da VM-løpene hadde høy premieskala så ble det maksimal bonus å kjempe om for den ærlige Super News-sønnen.

VM-kusk Christophe Martens gjorde ingen feil og la med det et godt utgangspunkt for seg selv i kampen om å forsvare VM-tittelen, samt at kretsen rundt hesten fremviste gledesscener som bekrefter at travsport engasjerer.

For månedens kusk i april, Hans Petter Næss, så ble selve VM-kjøredagen en dag fra publikums rekker, men helt uten innvirkning var han nok ikke. Silverboy M.C ble en av dagsvinnerne og dette var også en av vinnerne i Næss sin seiersduo under løpsdagen 9.april. Med sine 2 "oddsbomber" Silverboy M.C. og Granslilla så ble Hans Petter Næss umulig å hente inn for konkurrentene selv om Svein Ove Wassberg i løpet av april innkasserte hele 11 seire.

Oppasserpremie samt seiersdekken, minnepremie og utvidet 1.premie i seiersløpet til kretsen rundt månedens hest og middag for 2 på Enhjørningen Fiskerestauant til månedens kusk.