NM og fredagstrav på Parken...

08.05.2009

For 10 året på rad så er Bergen Travpark vertskap for Norgesmesterskapet for stallansatte. Like tradisjonsrikt er det etterhvert blitt at arrangementet finner sted på en fredag.

I år igjen så har Bergen Travpark æren av å være vertskap for det prestisjetunge Norgesmesterskapet for kusker med stallmannslisens. Like tradisjonsrikt er det også blitt at denne fredagen er å regne som en "oppvarming" til et av årets travsportslige høydepunkt, den mye omtalte Oslo Grand Prix-helgen på Bjerke Travbane.

Årets NM har på forhånd fått en del medieoppmerksomhet som vi som "uskyldig arrangør" kunne ha klart oss uten, og helt uten å ta parti i saken så gjengir vi her nettstedet Trav 24 sin fremstilling av saken. Vi ønsker uansett alle 12 deltagerne velkommen og måtte den beste vinne.

Fredagstrav i mai er en litt slik "enten-eller" i forhold til hvor mye folk som besøker oss på en slik dag. Utfartshelger, konfirmasjoner og væravhengighet er stikkord i så måte. Det er for dagen meldt en værtype som gjerne skulle innby til at man i helgen bør holde seg ved "fortet" og hvorfor ikke da tilbringe fredagskvelden sammen med venner på Travparken.

Stevnestart er kl.17.30, restauranten byr på et og annet godt å spise. 2 V5 spill med hhv.innleveringsfrister kl.18.45 og 19.45, samt Dagens Dobbel og Supertrippel er de spillemessige utfordringene man kan by på.

Til sist så må ta med at vi i tillegg til å ha fokus på dagens stevne også jobber i kulissene for å forberede oss optimalt til neste ukes åpningsstevne i kuske-VM 2009. Vi gleder oss og håper inderlig at alle travsportsinteresserte + de som denne dagen må rekrutteres til å besøke oss, tar turen denne dagen.

Godt spill, god helg og så sees vi ihvertfall neste torsdag.