Tine Omdal vant VISAFO NM for stallansatte

11.05.2009
Artikkelbilde
Seiersseremoni VISAFO NM for stallansatte

Tine Omdal satte sine mannlige kollegaer på plass i NM for stallansatte 2009. Mesterskapet ble kjørt over 4 løp før en sammenlagtvinner kunne kåres.

Det var med knappest mulig margin at Ulefoss-jenta Tine Omdal kunne holde unna for sin mannlige kollega fra sydfylket, Vidar Tjomsland. Ett fattig poeng skilte de 2 når 4 løp var kjørt. Tine holdt på å krone mesterskapet med å vinne det siste NM-løpet, men i en tøff oppløpsfight så måtte Tine og Kristina M se seg slått av Jens Kristian Brenne og Øyvind Austevoll-trente Maxwill C.N.

Da endte Tine opp med denne rekka på sine 4 NM-løp :2.plass med Gentle Amour, 2.plass med Pål Max, 2.plass med Kristina M. og en "0" med Frk.Perny. Utfordrer Vidar Tjomsland vant det 1.NM-løpet med Shocking Fanny før hjemmehåpet Svein Ove Wassberg i en tett oppløpskamp fikk kastet Frank Ringheim-trente Skøien Pjokken først på streken. Øyvind Ruttenborg hadde så full kontroll fra tetposisjon med Alvanesen. Denne seieren la også grunnlaget for at Ruttenborg kunne innkassere en 3.plass i NM'et. Avslutningsløpet gikk som skrevet til Jens Kristian Brenne.