Feseth Lynet den sterkeste og beste.....

22.03.2009

Det var en flott dag for hester med eierinteresser i regionen under gårsdagens V75-kjøring på Forus Travbane. Feseth Lynet stjeler uansett fortjent nok alle overskrifter..

Uten at skribenten har fullstendig oversikt over alle mulige eierkonstellasjoner på det norske hestemateriellet og jeg av samme grunn på forhånd derfor ber om unnskyldning viss det er noen som ikke blir nevnt så tillater jeg meg uansett å nevne følgende lokale prestasjoner innenfor V75-rammen under stevnet på Forus.

  • Feseth Lynet suveren og fortjent vinner av F.W.Ramslands minneløp
  • Frønes Brage vinner av V75 5.avdeling
  • Bjørnli Storm 2.plass i V75 5.avdeling
  • Håson 2.plass i V75 3.avdeling

Bare disse 4 hestene "rasket med seg" 200 000,- og slike premiekroner har det ikke den siste tiden vært hverdagskost at de lokale hestene har fått med seg når man har vært "utaskjærs" på en lørdag. Dog har Stall Wassberg også hatt flere fine "lørdagsprestasjoner" gjennom vinteren, og det er ting som tyder på at hestemateriellet her vest er i positiv utvikling for tiden.

Feseth Lynet , for anledningen kusket av Rune Wiig, viste atter en gang hvilken topphest dette er på sitt beste, selv om Moe Odin ikke for tiden ser ut til å være det han en gang var og Dagfinn Aarum på en merkelig måte klarte å bli sittende fast for lenge med Moe Brage i det 6 hesters store feltet, så skal man ikke "ta noe som helst i fra" Feseth Lynet, som måtte gjøre hele grovjobben selv i løpet. Vi gratulerer alle de ovennevnte og gjerne flere til viss vi har glemt noen.