Månedens hest og kusk i mars måned..

31.03.2009
Artikkelbilde
Nokien - månedens hest mars måned

I mars måned så var det Nokien som ubestridt blir tildelt hedersbevisningen månedens hest og Odd Storetvedt tok for andre måned på rad seg av oppmerksomheten for de tobeinte.

 

NOKIEN

 

ble kåret til månedens hest for mars måned. Ove Wassberg gjorde det lett for ”juryen” når han søndag kveld sendte Nokien inn til sin tredje seier tatt på Bergen Travpark i mars måned.  Nokien ble med det den eneste hesten som oppnådde 3 seire på Bergen Travpark denne måneden. Den stilige danskfødte Golden Globe-datteren er en dame av ”rette sorten” og har til nå i år kjørt inn 89 000 på 7 starter. Tøff, sterk og etter hvert også ganske så kjapp i vei på de første metrene og med disse forutsetningene så tror jeg ikke at man tar munnen for full viss man påstår at dette er og blir en ”lørdagshest” viss hun fortsetter sin fine utvikling.

Vi gratulerer i første rekke travtrener Ove Wassberg som stadig vekk evner å finne flotte hester i utlandet og i tillegg klare å utvikle dem ytterligere når de kommer i hans varetekt. Nokien er et typisk eksempel på dette. Nokien er eid av Wigdis Johansen Teigland på Nyborg og i all hovedsak er det treneren Ove Wassberg selv som er fast sjåfør på hesten.

Utmerkelsen vil bli utdelt neste gang Nokien kommer til start på Bergen Travpark.

 

 

Månedens kusk mars måned

 

Månedens kusk på Bergen Travpark må minst ha vunnet 2 løp den aktuelle måneden. Blant kuskene med 2 eller flere seire er det den kusken som har høyest totalodds på sine vinnerhester som mottar utmerkelsen.

 

For mars måned ble vinneren Odd Storetvedt

For de som husker godt så ble Odd Storetvedt også månedens for februar måned. Odd har hatt en flott innledning på 2009 med totalt 8 seire så langt og holder han takten oppe så vil han passere over 30 årseire og over 1 million innkjørt til hesteeierne dette året. Nå svinger det fort i dette ”gamet”, slik at det er nok ikke bare å gange opp med 4 og tro at det skal gå av seg selv.

Ingen kan uansett ta fra Odd at han har vunnet med både favoritter og outsidere i mars måned og derav har gjort seg fortjent til utmerkelsen månedens kusk på Bergen Travpark denne måneden.

Kvartetten Dorato Desderi, Haukeli Nora, Gjerde Åsar og Late Bloomer dannet grunnlaget for at totalen kom opp i 25,77 oddspoeng og det var akkurat nok til å holde både Rune Wiig og Svein Ove Wassberg bak seg. Vi gratulerer nok en gang Odd Storetvedt med utmerkelsen månedens kusk som vi vil dele ut i forbindelse med kjøredagen den 23.april.

Månedens kusk vinner en middag for 2 personer på Enhjørningen Fiskerestaurant