Mangfoldig flerbruksanlegg også....

28.03.2009
Artikkelbilde

I uken som gikk så fikk Bergen Travpark anledning til å presentere seg fra en "annen side", da som vertskap for åpningskonserten under Borealisfestivalen.

Borealisfestivalen sin åpningskonsert fikk mange presseoppslag og god omtale når de tirsdag i samarbeid med Bergen Travpark gjennomførte dette arrangementet. Bergen Travpark fikk med dette også vist seg frem som en god arrangør av andre arrangementer enn bare travstevner.

Også vi, på lik linje med alle de andre travbanene i landet, ønsker å få vise fram anlegget vårt, både utvendig og innvendig,  for å forhåpentligvis kunne få gjort en større del av publikum oppmerksom på hva anlegget vårt byr på av muligheter.

Med enorme uteområder og etterhvert også svært så flotte lokalitetet innomhus, ja så burde Bergen Travpark gjennom sitt selskap Travparken Servering, være en aktuell leverandør for de fleste tilstelninger og arrangementer.

Ta kontakt med oss viss du ønsker mer informajson om hva anlegget på Bergen Travpark byr på av muligheter og hvilke arrangementstyper som kan være aktuelle å gjennomføre.