Sport og spill hånd i hånd...

12.03.2009
Artikkelbilde

Det er ikke på så spesielt mange andre områder at det gjensidige avhengighetsforholdet står så tydelig som det det gjør i travsporten.

Akkurat i disse dager så er det spillet som står i fokus med både lansering av kvelds-V65 til Sverige på kvelder der man i Norge, kun avvikler 1 travarrangement, eller på kvelder med såkalte "doble V5'er" om du vil. Dette er et prøveprosjekt som etter de 2 første dagene av denne uken, har vært en formidabel suksess omsetningsmessig.

Likeledes så blir det også spennende å se hvor stor V75-omsetning den "norsk-svenske" V75-omgangen på Momarken Travbane, klarer å generere til helgen. Spillmessig "forbrødring" og at horisonten utvides er nok veien å gå for å nå nye omsetningsmål innen spill på hest.

Her vest er spillelysten stor som omtrent aldri før, dette skyldes nok mange forhold, men for oss som jobber med dette til dagen, kommer vi ikke utenom å nevne våre svært mange dyktige kommisjonærer i regionen. Vi er omtrent i en særstilling med hensyn til at vi har såpass mange kommisjonærer med god kunnskap og interesse for spill på hest.

I dag er det torsdag og da kunne jo selvsagt vi på Parken ønske at flere tok turen ut til oss for å overvære løpene live selv om værgudene akkurat denne torsdagen ser ut til å ikke akkurat lokke folk ut av go'stolen. Har du derimot først tatt steget over stuegulvet, ja så er veien kort ut i bilen for å forflytte deg de nødvendige kilometrene som skal til før du kan svinge inn på Parken.

Rune Wiig var en dominant på banen forrige torsdag, Forusbanens mangeårige championkusk er også i dag på plass med mange fine vinnersjanser og bli ikke overrasket om det blir en viss"handelslekkasje" også i dag.

Vi ønsker vårt trofaste publikum hjertelig velkommen til den siste torsdagkjøringen på en stund, nå venter det 2 søndagsstevner før årets første V75-omgang i Bergen avvikles lørdag 4.april.