Kaldblodsduell og mye annet spennende..

25.11.2009
Artikkelbilde
Drav Siss understøttet av Svein Ove Wassberg, jakter den mye omtalte stolpen i raden. Aldri lett, men Drav Siss har styrken, motet og evnene.

Det nærmer seg helg og like sikkert som den dukker opp, er det at man skal gjennom X-antall travovalen i den nordlige delen av Bergen by. Ta ta en titt på hva som står på torsdagens travmeny.

Et straffespark av et travløp innleder travdagen, straffespark for kapasitetstraveren Global Knockout. Løpet er med vilje satt utenfor V5-spillene, det kan jo ikke bli for enkelt heller.

I V5 A-spillets 1.avdeling, dagens 2.løp så skal den lokale kaldblodseliten måle krefter. Feseth Lynet vs. den gamle krigeren Gransbrun. Det må jo stå mellom disse 2, eller må det det ? Kan Vår Frøya overraske eller hva med Lomevilja som det ryktes at trener bra i snødekte Valdres.

Med Kremson strøket så er det Haukeli Nora som må treffe snora, det kan gå bra, men 20 meters-hestene blir nok for tunge til slutt. Sluggerne Mørtvedt Ravn og Kringelandtellus vs. speedkulen Spikvalla og formhesten Eng Støvern. Spennende.

DNT's Unghestserie for 3 årige varmblodshester med ikke mindre enn 50 000 i førstepremie er neste ut. Thai Sahbra så morsk ut på Forus i sitt debut-løp og blir favoritt, bak den så kan det meste skje. Shocking Gidde sjokkerer ikke meg viss den ender i toppen.

Så er det mer ut på åpent farvann. Lomebrun kan viss han vil, mens Balderflya har det i genene og Lome Linn bør ha snappet opp litt fra miljøet sitt. Garderinger påkrevd både i V5 A og V5 B som starter kl.19.45.

Vinneren i dagens 6.løp hvem blir det ? Generalens sønn eller en som har aner gode som gull ? Flotte muskelsatte dyr med stor toppfart og høy frekvens er de begge. Kan det holde med dem på kupongene da. På de minste kupongene ja, vi eller dere andre tar vel med et par til antageligvis.

Et ikke altfor stort felt skal så forsøke å komme først i det 7.løpet. Rigel Odin, leder og leder og leder, men vinner han ? Ikke vet vi, men Solberg Spikern og Elvekongen skal vel tidlig vurderes.Vital Stjernen har et flott løp og Vertigo Faks vant for Steine sist.

Dagens Dobbel så for tur, løp 8 og 9 som vanlig når det er snakk om Dobbel - V5..Drav Siss jakter stolpe, alle vet hva som vanligvis skjer da..Men hun er god og feilfritt så kan det gå. Espeset Stjerna har et gaveløp, mens Lustra Molly har fått turbokusk og Birk Vilja er flink.

Montana F.H, når skal det stoppe ? Vi håper ikke, mer beundrer, men spørsmålet må stilles. 2600 meter, stri, kan det gå da ? Zeus da, guden fremfor noen. Kan det bli en av sølvguttene som tar det da, den ene har det i navnet..

Som dere forstår, høydepunktene står i kø, julematen står klar og julepresangene kan vente en uke til, vi ønsker velkommen.