Månedens hest oktober måned

11.11.2009
Artikkelbilde
Quantum Midnight, et forvandlingsnummer i regi Risholm/Wolden/Lunde

Bergen Travpark velger hver måned ut en hest som har fortjent utmerkelsen månedens hest. I oktober måned ble det en velfortjent vinner.

QUANTUM MIDNIGHT

 

ble kåret til månedens hest for oktober måned på Bergen Travpark.  Uten å fornærme noen av andre aktuelle kandidater til utmerkelsen, så mener juryen at man i oktober måned helt klart har utpekt den riktige vinneren.

Quantum Midnight startet 2 ganger i oktober måned og vant begge disse løpene på en imponerende måte. Tar vi også med at hesten stod med 3 strake seire før oktober måned tok til, ja så betyr det at hesten nå står med kun 1-tall i raden. En uhyre sterk prestasjon og det skal bli spennende å følge hesten fremover.

Quantum Midnight kuskes i løpene av Kristian Lunde og eies av Ragnar Johan Risholm, Bergen. Quantum Midnight står også på treningslisten til samme mann. Vegard Wolden er er en av Risholm sine dyktige medarbeidere og han har bidratt sterkt til at”Stall Risholm” har hatt stor og fortjent suksess de siste månedene. Vi gratulerer med utmerkelsen og ønsker kretsen rundt hesten lykke til videre.

Utmerkelsen deles ut neste gang hesten starter på Bergen Travpark og vi minner i den anledning om at hesten oppnår eventuell dobbel førstepremie i sin eventuelt første/neste start på Bergen Travpark i november måned.