Travgalla på Bergen Travpark 23.januar 2010

30.11.2009
Artikkelbilde

Alle årsavslutninger skal feires, markeres og oppsummeres. Så også travåret 2009 på Bergen Travpark. Bergen Travpark inviterer alle travsportsentusiaster til hyggelig lag lørdag 23.januar 2010

2009 har vært et innholdsrikt og begivenhetsrikt år med flere flotte travsportsopplevelser på Bergen Travpark. Vi skal ikke oppsummere året nå, men både VM for kusker og en flott V75-dag i slutten av oktober står vel frem som de fremste høydepunktene sportslig sett.

Mens vi like før jul i 2008 inviterte til julebord, noe som må kunne sies at ble en suksess, så har vi denne gang tenkt at vi ville forsøke å få anledning til å oppsummere hele travåret 2009, ved å legge festlighetene til litt ute i 2010.

Passende datoer er aldri enkelt å finne, som oftest er det alltid noen det ikke passer for, men vi håper at vi ved å være ute i relativt god tid, skal kunne få best mulig oppmøte til noe som vi håper kan bli et årvisst arrangement.

Uten å røpe for mye av programmet og innholdet, så vil det trolig bli flere høyedepunkter som man kan "snakke om" i ettertid. Utdelinger av trofeer, ærespremier og andre kåringer vil det også bli. God mat og dans til levende musikk byr vi også på.

Kort sagt så er det bare å rydde plass i kalenderen til et arrangement som den lokale traventusiast ikke kan gå glipp av. Vi gjør oppmerksom på at det kun vil være forhånds-salg av billetter, disse får du kjøpt enten i kassen på restauranten på Bergen Travpark under kjøredagene, eller på Stallkroen på stallsiden. Forhånds-salget av billetter avsluttes torsdag 21.januar 2010. Merk også at vi til en viss grad har tenkt på dette med busstransport på hjemveien. Shuttle-buss til Åsane Terminal ved endt kveld, håper vi kan hjelpe på til at folk slipper å ha bekymringer for den delen.

Har dere spørsmål om arrangementet så rettes disse til enten: Jan-Inge Ringen på Bergen Travpark eller Trond Monsen, Travparken Servering. 

Velkommen