Fullt i restauranten, hva gjør man da ?

21.10.2009

Kl.10.30 onsdag formiddag så ble de siste bordplassene i restauranten bortbestilt og Bergen Travpark nådde med det en historisk milepæl. Men fortvil ikke, det finnes alternativer.

Mange av våre faste V75-publikummere har utover dagen i dag blitt litt lange i maska når man har fått  beskjed om at dessverre det er fullt, når man har forsøkt å bestille bord i restauranten vår til V75-stevnet førstkommende lørdag. Aldri tidligere har dette vært en problemstilling, men kvaliteten på stevnet denne gang har tydeligvis fristet både nye og tidligere publikummere så mye at dette kan man for all del ikke gå glipp av.

Og gå glipp av stevnet må heller ikke du som egentlig var tenkt å sitte i restauranten, men nå ikke får plass, gjøre. Til det er kvaliteten på stevnet for god og dette er noe du/dere likevel bare må få med dere.  Vi råder dere som ikke får reservert bordplasser til å møte opp i døren til restauranten kl.14.00 for om mulig å kunne overta dobbeltboookede bord og/eller "no show"-reservasjoner.Vi forsøker også å kompensere  med at det vil bli servert middagsretter på tallerken i pub'en til hyggelige priser og totalt sett så vil det være 3 serveringspunkter nede i spillehallområdet.

I og med at det er meldt strålende høstvær og det er minimal fare for regn, ja så tenker vi også å møblere "tråkka" med bord og stoler slik at man skal slippe å stå i 4-5 timer i strekk. Ta med godt med klær så skal vi by dere på plasser å sette seg ned på.

Vi skal gjøre hva vi kan for å at hver og en av dere skal trives ute hos oss på lørdag, men det er nå en gang slik at når det samles mye folk så kan det hende at det er ting vi i etterkant ser at vi kunne ha gjort annerledes og/eller at man som publikummer må leve med at ting tar litt lenger tid. Slik er det på fotballkamper og andre stevner der det logistikken skal planlegges og gjennomføres.

Bruk ellers vår informasjonskiosk nede i spillehallen viss det er forhold som dere ønsker justert og /eller vi må se på underveis i stevnet.

Uansett så gleder vi oss veldig til lørdag. Som arrangør så er det gjerne vi som får med oss minst av stevnet, men det skal vi heller kunne leve med så lenge dere, både våre trofaste og nye publikummere, får en flott og minnerik dag på Bergen Travpark.

Velkommen til alle sammen.