Profiler eller vanskelighetsgrad ??

15.10.2009
Artikkelbilde
Bergensvennen Bernt Øksnevad tar igjen med seg seiersmaskinen Timor til Bergen. Klarer duoen å ta skalpen på kapbale Tangen Per i torsdagens 8.løp ??

Det er en evig diskusjon hvorvidt det er sportslige profiler/holdepunkter eller høy vanskelighetsgrad som generer høyest omsetning i V5-spillet. Denne torsdagen er profilene satt til side.

For den årvåkne leser av travprogrammet i Bergen denne torsdagen, så kan dere se at løpene med både vinnerhesten Timian Best og den forventede duellen mellom Tangen Per og Timor er satt utenom V5-rammen denne gang til fordel for høyest mulig vanskelighetsgrad innefor V5-spillet.

Med hele 66 starterklærte hester innenfor V5-rammen denne gang, så har i hvert fall arrangøren forsøkt å gjøre det så utfordrende som mulig for de som skal spille V5. Men det betyr selvfølgelig ikke at man ikke også skal se frem i mot at trenernestoren Kjell Håkonsen har tatt med seg 3 flotte travere som skal starte hhv. i dagens 1, 2. og 8.løp. Løp 1 som er for 3-årige varmblodshester ble ganske amputert ved starterklæring, men kanskje kan det bli en severdig duelll mellom Rex Palema og oppkomlingen Crown Pointer. Timian Best vinner dagens 2.løp alle veier viss formen er konservert og uten galopputskeielser og etter dette så begynner V5-spillet kl.19.05.

Montana F.H ble kåret til månedens hest i september måned på Bergen Travpark og jmf.statuttene for månedens hest-tildelingen på Bergen Travpark, så kvalifiserer Montana F.H til å motta dobbel førstepremie om hesten skulle vinne løp 4.torsdag. Hesten står i et fordelaktig springspor i volten og det lukter litt tet fra start til mål, men hester som Rousseau Detain og Zeus vil nok også ha et ord med i laget.

Bergen Travpark er ellers for første gang på lang tid arrangør av Dagens Dobbel-veddemålet såvel som Supertrippel-løpet. Supertrippel-løpet er et litt "lurent" løp om da ikke vinnermaskinen 10.Quantum Midnight også denne gangen viser konkurrentene bakskoene.

I løp 8 byr man i tillegg publikum på en formodentlig spennende duell der seiersmaskinene Timor og Tangen Per møtes, en formtoppet Søndre Prinsen kan muligens utfordre ?

Til sist må vi igjen også få minne om neste lørdags store festdag på Bergen Travpark. Restauranten er i ferd med å fylles opp til dette V75-stevnet og til de av dere som leser dette og som tror at det denne dagen vil bli mulig å komme "på døren" å få plass i restuaranten, ja da blir det fort vekk en negativ opplevelse før dere har kommet i gang med dagen. Ber derfor om at de av dere som vet at dere skal på Parken denne dagen og tenker å sitte i restauranten, så fort som mulig samler troppene og ringer 55 24 77 77 for å reservere riktig antall bordplasser.

Velkommen skal dere være både denne torsdagen og ikke minst neste lørdag.