Rock'n roll og 17.mai på en gang...

20.10.2009
Artikkelbilde
Megaman Neo ble fjorårsvinneren av Kniksens Æresløp og blir i kraft av sitt startspor forhåndsfavoritten også dette året.

For noen løp, for et vær og for en publikumsoppslutning det kommer til å bli..

Mulig skribenten har tatt litt for mye Møller's tran, men det får heller stå sin prøve. Superlativene sitter løst på forhånd og vi skal gjøre alt for at det kan være på sin plass å bruke noen av dem i etterkant av stevnet også.

Som arrangør så gleder det oss langt inn i travhjerteroten å se at så mange av travsportens 2 og 4-beinte aktører finner veien til Bergen førstkommende lørdag. Med 4 flotte pokal-løp og fullt ut og vel så det akseptable rammeløp, ja så er forventningene store til at lørdag 24.oktober skal bli en travdag som går inn i evigheten for Bergen Travpark sin del.

Med jackpot som uansett gjør sitt til at det er nesten 4 millioner som skal til utdeling i 7'er-potten og totalt 18 millioner i V75-potten til en eventuell alenevinner i V75-spillet, ja så bør det være mer enn nok å glede seg over for de som synes at spill er mer gøy enn sport også. For de av dere som kommer ut til oss på lørdag, så skal vi forsøke å gjøre det vi kan for at dere alle skal få en flott dag med "passelig" høstvær og flott sport.

Følg med på nettsiden utover i uken, her vil du kunne finne mer informasjon om stevnet, spillinformasjon m.m.