Vel blåst, vi er glade og litt stolte....

26.10.2009
Artikkelbilde
Bork Odin, ingen over, ingen ved siden. Siste kapittel i denne sagaen er neppe skrevet.

Arrangøren hadde selv vært med å spenne forventningsbuen til det maksimale, og da var det veldig veldig gøy at lørdagens V75-stevne leverte i henhold til forventningene.

Stevnet har høstet mange lovord i andre travmedium og vi skal ikke drive noen særlig grad av selvskryt på eget nettsted, men det som var det beste med at lørdagens stevne ble et så bra arrangement som det gjorde, det var å få bekreftet at travsporten ikke er død som arenaidrett.

Er det sportslige programmet godt nok og forholdene ellers legges til rette for det, ja så lever i hvert fall vi i den tro at det skal være mulig å lage noen festdager i året. Spesielt gledelig er det å få tilbakemeldinger fra de som har vært med en stund og som fikk litt "flashback" til hvordan de store stevnene var for en del år siden.

Skryt til hele trav-norge for at de ønsket å komme til Bergen for å kjempe om pengepremier, heder og ære og for å kaste glans over arrangementet. Takk til funksjonærer og andre  som var med og gjorde dagen til det den ble og ikke minst gratulerer til alle vinnerne under dagen. Det var mange topp prestasjoner på en som alltid velpreparert travoval i den nordlige delen av Bergen by, men for mange så var 4-årige Bork Odin sin prestasjon noe som går inn i evigheten.

Dette var årets siste V75-stevne, men vi håper at lørdagens opplevelse kan føre til at flere av dere også kan tenkes å besøke oss oftere. Med flotte fasiliteter og et stadig ønske om å forbedre opplevelsen av å være gjest på Bergen Travpark, så er vi i hvert fall klare for å ta i mot dere enten du kommer alene, tar med deg familien, arbeidskollegaer eller venner.

Neste løpsdager er torsdag 29.oktober med stevnestart kl.17.30, etterfulgt av et lunsjtrav tirsdag 3.november kl.13.00.