Klarer vi millionen ?

29.09.2009

Lunsjtrav i Bergen denne tirsdagen og det er like spennende som alltid er det om vi klarer å nå den magiske millionen i V5-omsetning også i dag.

Spillelysten på hest er jevnt over stabil og kun marginalt justert fra rekordåret 2008. Spilltilbudet er stort og som spiller må man være selektiv for å overleve. Vi håper at du/dere finner dagens lunsjmeny fra Bergen såpass spennende og attraktiv at du blir fristet til å bruke 5 minutter på å finne de 5 riktige vinnerne og samtidig være med å løfte omsetningen over millionene også denne tirsdagen.Det er nesten magisk hvor stabil omsetningen til lunsj-V5'en om tirsdagene har vært det siste halve året.

Lunsjtrav er som internett kommet for å bli og neste år som vil man se at det også på mandager og fredager vil bli kjørt lunsjtrav på norske travbaner. Slik det ligger an nå så ser det ikke ut som om vi i Bergen får stort flere lunsjtrav enn vi har hatt de siste årene. Et annet lunsjtrav er med og skaper litt variasjon og vi ser defor frem til dagens kjøring. Værvarselet spår en 8-10 grader og en helst fuktig værtype.

Velkommen på banen til de av dere som har anledning og til dere andre så er det en V5-bong som gjelder.