Nesten aldri en torsdag uten....

16.09.2009

Vi tenker selvfølgelig på travstevner på Bergen Travpark, selv om både torsdagsfisken og raspeballer også har sin faste plass på torsdagen rundt om.

Denne løpsdagen så er det med glede at vi kan ønske velkommen travritt.no og ikke minst MIX-kjeden til sponsordag på Bergen Travpark. MIX-kjedens kiosker/butikker står for en stor andel av spillomsetningen ute i kommisjonærleddet og det er derfor ekstra morsomt å kunne ta i mot representanter fra disse butikkene. De 8 MIX'erne som kommer er fra hhv: MIX Forum Video Vannkanten, MIX Minde Alle, MIX Kvalvågnes, MIX Lofthus Storkiosk, MIX Straume, MIX Åsaboden, MIX Kokstadkiosken og ikke minst MIX BT-Hjørnet som er en ny MIX-kiosk med kommisjonærverv for Nors Rikstoto.

Dagens 1.løp er ellers et monteløp der Travritt.no står bak som dagens sponsor. Mer om travritt.no-gjengen kan dere lese her.

Et V5-spill uten de store sportslige godbitene må man vel også kunne si at står på programmet. Men spillemessig så ser det ikke veldig lett ut ihvert fall.

Vi ønsker de av dere som ønsker å legge turen utom oss som vanlig hjertelig velkommen og til dere andre så er det fullt lov å ha det litt gøy på en torsdag ellers også.