Småvrien V5 og 10 løp på programmet.

23.09.2009
Artikkelbilde
Money Brother en av flere vinnerhester i regi Ragnar Johan Risholm og Vegard Wolden. Torsdag støter hesten på tøffe konkurrenter men kan likefullt vinne igjen

De mørke og våte høstkveldene er i ferd med å feste grepet om oss og det er liten grunn til å tro at ikke torsdag 24.september også blir en av dem.

Som arrangør så må vi for tiden si oss bra fornøyd med bredden og antall hester til start i løpene på Bergen Travpark. Når man onsdag kunne sende avgårde 6 hester i et eliteløp(og en av dem var sågar i fra Bergen) innenfor V65-rammen på Bjerke, ja så får heller publikum leve med at det i dagens 7.løp kun er det samme antallet til start. I dette løpet stiller forøvrig august måneds hest til start. Både Timor og hennes eier, trener og kusk Bernt Øksnevad har hatt en fantastisk sesong og selv om gjerne den absolutte formtoppen er over, ja så skal det bli spennende å se henne kjempe om den doble 1.premien som hun har rett på ved en eventuell seier torsdag.

Det er som kjent slik at forrige måneds hest, dobler 1.premien i sin første start på Bergen Travpark påfølgende måned. 3-årsløpet i det 8.løpet kan også bli et spennende oppgjør med talentfulle Crown Pointer som forhåndsfavoritt.

Kuskematchen Norflis Cup danner grunnlaget for det 9.løpet før løpsdagen avsluttes med et jevnt felt for kaldblodshester. Med andre ord så er det ingen grunn til å forlate arenaen for tidlig denne torsdagen.

Før alle de nevnte løp og ekvipasjer står på programmet, så er det et krevende V5-spill som man skal løse. Bankere er alltid greie å ha og selv om hun møter skarpskodde konkurrenter denne gangen, ja så er det nok mange som vil støtte seg til 3.Sotå i V5-spillets 4.avdeling. Et meget flott spilleløp avslutter V5-spillet og på veien mot de 5 riktige V5-markeringene, så skal man ha i tillegg også ha plukket ut vinneren i Bergen Travparks Hoppeserie samt 2 åpne sprintløp for kaldblodshester helt innledningsvis.

Glem heller ikke at det til helgen er 44 millioner i V75-potten og at vi til helgen spiller sammen med svenskene. En del ukjente hester er det på farten og å sette de norske hestene opp i mot de svenske er heller ikke så lett. Hva med å forsøke en andel i et Lyntoto Andelslag denne lørdagen ? Tilbakebetalingsprosenten på dette produktet som har hatt arbeidstittlen "andelsbank", er meget bra. Spør din nærmeste kommisjonær om produktet og vær med i kampen om den store potten.

Lykke til med spillet både torsdag og lørdag og vi ønsker samtidig velkommen til de som har anledning til å komme på banen torsdag.