Tid går ikke, den kommer....

16.09.2009
Artikkelbilde
Fjorårsvinneren i Kniksens Æresløp ble Megaman Neo. Kretsen rundt hesten har bekreftet at de har stilt inn siktet mot Bergen også denne høsten.

Mulig at ovennevnte stemmer, men de fleste av oss opplever at tiden går fort og med det så er det kun en drøy måned til neste og årets siste V75-stevne.

Årets defintive høydepunkt på Bergen Travpark ???

 

2009 har vært et begivenhetsrikt år på Bergen Travpark som har gitt oss mange minnerike travopplevelser. Slik at vi skal være forsiktige med å rangere løp og løpsdager seg i mellom, men 24.oktober er i hvert fall en løpsdag vi ser frem i mot med stor glede og forventning. Vi håper og tror også at det spill og hesteinteresserte publikum deler denne forventningen og gleden med oss. Derfor så oppfordrer vi dere som leser dette til og som vet at dere garantert kommer til å være ”ringside” denne dagen så snart som mulig å ringe:

 55 24 77 77  for å reservere bord i restauranten.

 

For de som har faste bord i restauranten må vi også be om at dere gir oss beskjed om dere vil være tilstede på denne løpsdagen slik at vi skaffer oss best mulig oversikt over disponible seter i restauranten.

 

Med tanke på hvilket program vi tilbyr denne løpsdagen så burde det vel ikke være særlig tvil om at alle med et hjerte for travsporten burde legge turen til Bergen Travpark lørdag 24.oktober. De historiske storløpene Nils A.Skjolds Æresløp, Jacob Melands Æresløp og Kniksens Æresløp sendes alle 3 av gårde med 100 000 i 1.premie til vinneren og kanskje det aller største høydepunktet denne løpsdagen vil for mange bli Bergen 3-års Festival med hele 200 000 til vinneren.

 

SPRE BUDSKAPET OG RYDD PLASS I KALENDEREN, 24.OKTOBER ER DET BERGEN TRAVPARK SOM GJELDER….