Timor, Taletta og Bernt....

25.09.2009
Artikkelbilde
Timor mottar utmerkelsen Månedens Hest på Bergen Travpark i august måned

Nok en gang så ble det en minnerik travkveld på Bergen Travpark for den positive og flinke hestekaren Bernt Øksnevad. Hoppene Taletta og Timor tok tok begge sterke seire i sine respektive løp.

Innledningsløpet gikk til fintstammede Voje Frøya, her venter det flere seire viss helsen holder. Et jevnt og samlet felt tok fatt på oppløpet i dagens 1.avdeling i V5-spillet. Som så mange ganger tidligere så avgjorde Svein Ove Wassberg løpet til sin fordel mye på grunn av god tempovurdering. Rapp Hege satt fast og Solberg Spikern stod fint på etter et løp i sporene. Så var det Beljue Christina sin tur, hesten var en dagens "skrik" på Parken og dette viste seg å stemme veldig så godt.

Så viste Nobody's Wife sin klasse når hun enkelt holdt unna for Saskia November i Bergen Travparks hoppeserie. En annen hoppe, Taletta, gjorde kort prosess for Bernet Øksnevad i dagans 5.løp. Hun trykket lederhesten søndre og sammen...og holdt samtidig unna for smygkjørte konkurrenter som angrep på oppløpet. Sotå beholder formen, men galopperte nedover startsiden denne gang.

Dagens prestasjon stod Montana F.H for i V5-finalen. På den etterhvert regntunge banen så dundret S.J's Photo-sønnen rundt banen på 1.14.1 og prestasjonen var helt "outstanding". Gratulerer til Harry Tornes som må ha gjort en kjempejobb med denne hesten og kusken Harry Åge Søfteland elsker jo å kjøre slike hester. Flere seire venter.

Så var det Timor som nedkjempet Gilborken og sikret seg med det dobbel 1.premie i det 7.løpet..dette jmf. statuttene for månedens hest på Bergen Travpark Det ble et severdig oppgjør der Espe Viktor ganske så overraskende valgte å ta i mot Gilborken og det ble nok sistnevntes bane.

Norflis Cup samlet vel ikke de aller beste hestene, men Britney Spur viste seg som en verdig vinner for Morten Almeland Pedersen og trenger ikke å skjemmes over sin prestasjon.

Dagen ble avsluttet med at Rigel Odin ledet rundt om og som dermed også gav Lars Tore Hauge sin 2.dagsseier.