Nesten som man ikke henger med....

13.04.2010
Artikkelbilde
Tempranella og Kristian Lunde tok sin 2.seier på 5 dager når hesten også vant på lunsjtravet mandag 12.april

2 løpsdager på 5 dager og en ny i vente allerede på søndag gjør sitt til at det er så man ikke rekker over alt. Oppdateringen på nettsiden har vært noe mangelfull siste uken. Bedring i vente.

For å se litt tilbake så ble forrige torsdag gjerne den første, men garantert ikke den siste løpsdagen i år der det ble gode penger å hente for de som klarte å prikke V5'ene. Med bortimot 200 000 til de som klarte de 5 riktige vinnerne i V5 A-spillet og over 12 000 til de som klarte B-V5'en så viste det gjerne at å kjøre løp over 2600 meter kan være en måte å få frem overraskende vinnere på. Men også der alt med måte slik at det er ikke noe man kan gjøre hver løpsdag. Høye DD-odds og en supertrippel som kun 2 dyktige spillere maktet å løse, skulle begge deler gjøre det interressant å spille mot løpene i Bergen i tiden som kommer.

5 løp i rask takt ble avviklet når det mandag ble arrangert lunsjtrav på Parken og også da var det vrient å være spiller. 4.valget Peaceful Memory tok en sterk seier i et løp for varmblodshester med lavt grunnlag. Neon trengte løpet i kroppen, LovelY Boszorg er kraftig forbedret og Zico H.Limburgia kjørte seg fast.

Kombinasjonen av en forbedret Tempranella og en Kristian Lunde i storslag ble for mye å bestille for Føynland Gutten som Kjetil Djøseland hadde tatt turen fra Forus med. Disse 2 rykket unna i stor fart mot den siste svingen og det ble lenger enn langt ned til Stedje Svarta som besatte 3.plassen når Drav Mai galopperte bort fine penger på oppløpet.Tempranella tok med dette sin 2.seier på 5 dager og kunne plusse på 32 000 på grunnlaget innenfor samme periode.

Wilson Star var på vei mot en oppskriftsmessig seier når Naomi Dryad og Svein Ove Wassberg satte inn et seiersgivende støt inn i mot den siste svingen. Wilson Star var ikke på topp for dagen og måtte i tillegg se seg slått av den medsmygende men likefullt karftig forbedrede Magic Star D.K. Også Park Angel hentet fine penger.

Kandidaten leverere topp prestasjoner på rekke og rad. Sist torsdag så holdt han overraskende unna på en sprint mot mer herdede hester og mandag var hesten på vei mot en sikker seier når Svein Ove Wassberg muligens for en sjelden gangs skyld "sov bort" en seier. Rakett-avsluttende Haukeli Nora og etterhvert fast makker Tina Storetvedt tok ned den mer meritterte Wassberg på den siste meteren og sørget for ras i kuponghaugen. Sibbe stod på bra til 3. og bak der fulgte jevne og flinke Nøkle Per og en Borg Trolla som ikke var helt på sitt beste denne gang.

V5-finalen ble en styrkedemonstrasjon i det Wesley H. Limburgia laget "hakkemat" av ledende Quantum Midnight og bare dundret unna til sikker seier fra utvendig posisjon. Tvedt-duoen Shining Lantern og Just A Diamond fulgte deretter.