Som å hoppe etter Wirkola....

28.04.2010
Artikkelbilde
Just Superb lever virkelig opp til navnet sitt sålangt og torsdag skal den talentfulle 3-åringen i aksjon igjen i dagens 1.løp.

Det blir på ingen måte lett og følge opp eller kopiere sist lørdags fantastiske V75-stevne når man nå  sitter og planlegger og forbereder torsdagen "derpå".

Uansett så er det 9 løp på programmet denen løpsdagen også og opptil flere av dem har sine poenger og attraksjoner. Allerede i dagens 1.løp så bør man feste setebeltene i det flere flotte 3-åringer braker sammen til dyst. Den imponerende vinneren fra lørdag, Just Superb, kommer ut igjen i dette løpet og skal forsøke å hente 20 meter på flere ustartede 3 års-talenter. Gå ikke glipp av dette løpet så legg  for all del i vei i god tid så dere er på plass til kl.18.00

Over til V5-spillene så har de vel begge noen klare forgrunnsfigurer i enkelte av løpene. Innledningen i V5 A-spillet kan bli en luftig affære der det nok vil bli kjørt på flere hender inn på den første svingen. Nå er det forsåvidt ikke der pengene deles ut så det er mer interressant å finne ut hvem som er først i mål i steden for.

Så skal et knippe kaldblodshester som har vært ute en vinterdag før, bryne seg på hverandre i det 3.løpet. Rau Jo diltet med til en imponerende tid sist gang og blir nok gjerne favoritt på det. Kongs Vethe'n var minst like god når hesten ble 2.bak umulige Neslands Loke så sent som på tirsdag. Timor og Vangen Glunten er vel heller ikke borte i dette løpet.

Alsaker Bruno travet det han kunne på lørdag og så fin ut da, Telemark-ekspressen kommer ut igjen her og gjør nok kort prosess mot den lokale monte-eliten nok en gang når han kommer til start i dagens 4.løp.

Løp 5 og løp 6 er typiske garderingsløp og krever en del kryss for at man skal føle seg trygg på videre avansement. Løp 7 har en stor forhåndsfavoritt i nr. 4. Osingen. Denne røde og stilfulle Moe Odin-sønnen så lysende ut i debuten sin og skal ha en flott mulighet også i sin 2.start i karrieren.

Løp 8 er blitt noe amputert i det det har blitt 2 strykninger, men fortsatt er de 2 forgrunnsfigurene 7.Gigant Nico og 12.Montana F.H på startstreken. Løpsdagen avsluttes med et langstrakt felt der Kandidaten nok en gang får 2 tette starter noe den ikke satte helt pris på sist den var ute for det. Kanskje er dette løpet det virkelig kan "smelle i" denne kvelden. Feltet er jevnt om det først skulle skje at favoritten veltes.