Vurderinger til monteløpet 29.april...

28.04.2010

Montegruppen ved Bergen Travpark forsøker også denne gang å hjelpe spillerne i det Bergen Travpark sender avgårde V5 A-spillets 3.avdeling som et monteløp.

Stall Guttene Fra Bergens montéløp for kaldblodshester

 

10 Alsaker Bruno har ikke toppet resultatlistene i sine to siste montéstarter, men gikk godt i et sulkyløp i Bergen 24. april. Jeg regner med at han er så mye bedre enn sine konkurrenter her at han tar en ny seier. 9 Taletta er en god montéhest, holder hun seg på beina kan hun true favoritten. 7 Nøkle Pål gjør stadig fine løp i monté, men har ikke vært som best i sine to siste starter med sulky. Usikker på formen, men han skal kjempe langt fremme dersom han er som tidligere. 4 Grans Spika er en spennende montédebutant. Gikk et veldig fint montéløp på 33,5 alene, hun kan overraske. 6 Rei Spika har fått en måneds pause, og formen er dermed usikker. Har fordel av distansen, dersom formen er god kan hun fort ende langt fremme. 8 Kjølstad Jo To er en hest som bare har startet et montéløp tidligere. Ny rytter nå, usikker på hva hesten kan. Kommer nok ikke uten ambisjoner om å være med i toppen. 3 Heger Best debuterer også i monté. Prøveløpet ble unnagjort på 39,5 alene. Vant løp 13. april, så formen er der. Vanskelig å vurdere, men kan havne langt oppe på listen. I følge treneren ser han ut lovende ut i monté. 5 Gil Rau Jo er en jevn og fin montéhest, men har ikke vist den største gnisten og regnes dermed som premiekandidat her. 1 Dag Jørn kjemper om premie her. 2 Gileld må være fornøyd med premie her.

 

Rangering:                              10 – 9 – 7 – 4 – 6 – 8 – 3 – 5 – 1 – 2 

Hjalmar'ens rangering:            10 – 7 – 4 – 8 – 9 – 6 – 5 – 3 – 1 – 2

 

 

Kommentarar:

1. Dag Jørn: Jeg kjenner ikke hesten, men ser han har vært flink å plukke premier i monté. Gode hester i mot, men håper han får en fin premie, sier rytter Stine Beate Hjartholm.

2. Gileld: Vi håper hesten går et greit løp uten galopp. Det blir nok altfor tøffe konkurrenter og for kort distanse. Der er mulig vi kan få den siste premien dersom løpet utvikler seg greit, sier rytter Anette Teigen.
3. Heger Best: Min hest er fersk i monté, men har fordel av sprint. Vi satser på en premie, forteller rytter Anne Marie Mattingsdal.

4. Grans Spika:
Hun debuterer i monté, og de fra lengst tillegg plukker oss nok til slutt. Jeg tror på en premie, sier rytter Charlotte Matre.

5. Gil Rau Jo: Hesten er i form så jeg satser på en fin plassering, sier rytter Evy Katrin Teigen.
6. Rei Spika:
Rei Spika har hatt en måneds pause, og jeg er dermed usikker på formen. Hun har fordel av distansen, men det er mange gode i mot her. Er hun i god form kan hun være på trippelen, men jakter i første omgang en premie, tror rytter Charlotte Steine.

7. Nøkle Pål: Han virker fin i trening, og jeg har tro på en plass blandt de tre, sier rytter Renate Aarlie.
8. Kjølstad Jo To:
Kjølstad Jo To er egentlig en bra hest som jeg hadde store forventninger til. Jeg klarte ikke å få han til å ta i. Gjør han det fra et ryggløp tror jeg han kan bli farlig, forteller tidligere rytter Laila Thue.
9. Taletta:
Jeg vet at Taletta ser veldig fin ut i trening, og gikk godt sist hun var i Bergen. Det er en stund siden hun har gått monté, men hun bør være på trippelen uten galopp, forteller tidligere rytter Gunn Elisabeth Vigane.
10. Alsaker Bruno:
Bruno starter i Bergen også i V75 på lørdag, prestasjonen der bør sjekkes. I utgangspunktet ligger jeg lavt, da hesten ikke virker å være helt i form, men han skal uansett regnes med en fin sjanse, sier rytter Mette Nyløkken.