Fodnes Corrado - månedens hest.

29.08.2010
Artikkelbilde

Ikke helt overraskende så ble Fodnes Corrado kåret til månedens hest på Bergen Travpark i august måned. Neste oppgave for hesten blir trolig et løp utenfor V75-rammen den 11.september.

FODNES CORRADO

 

er kåret til månedens hest for august måned på Bergen Travpark. Etter flere måneder med god spredning av løpsvinnerne gjennom måneden, ble august en måned der seiersmaskinene fikk vise seg frem. Foruten Fodnes Corrado som vant hele 3 løp i en og samme måned, så var det 6 andre hester som oppnådde 2 seire i løpet av måneden.

 

For juryen sin del var det derfor på en måte befriende når Claus Olsen og Fodnes Corrado krysset mållinjen til ny seier den 26.august, den 3. i tallet denne måneden, om ikke så hadde man hatt 7 !!! hester med 2 seire hver,  og man måtte da ha skuffet 6 eiere og trenere, mens det hadde stått igjen en knapp vinner.

Tilbake til Fodnes Corrado så har denne hesten virkelig slått ut i full blomst den senere tiden. Fra å være et unghest-talent som det etter hvert gikk litt i stå for, har godt ”teamwork” mellom hestens eier, trener og kusk, nå ført til at hesten fått full oppblomstring i voksen alder.

Fodnes Corrado er eid av alltid like positive Carsten Hjeltnes i Ulvik og blir trent av hans bedre halvdel Ingrid Sponheim. Kusk er Travparkens egen Claus Olsen. Fodnes Corrado trådte sine første hestesko  i Valdres da hesten er oppdrettet av Ole K. Fodnes på Fagernes. Fodnes Corrado er etter Lannem Sjur og Fodnes Borka,  og er etter hvert både sin far og mors mest innbringende avkom og fortsetter utviklingen så er det mer penger å hente for denne flotte kaldblodshesten.  

Som månedens hest i august måned så vil Fodnes Corrado oppnå eventuell dobbel førstepremie i sin første/neste start på Bergen Travpark i august. 

Vi gratulerer kretsen rundt hesten med utmerkelsen og ønsker lykke til videre utover i sesongen og krysser fingrene for at hesten holder seg hel og frisk og fortsetter sin flotte utvikling.

Utmerkelsen deles ut i forbindelse med hestens neste start på Bergen Travpark.