Svein Ove Wassberg - månedens kusk.

29.08.2010
Artikkelbilde
Elve Prinsen og Svein Ove Wassberg - en samspilt ekvipsje.

For 3.gang de siste 4 månedene så stikker Svein Ove Wassberg av med utmerkelsen månedens kusk på Bergen Travpark. Også i august serverte han både favoritter og outsidere.

Månedens kusk august måned

 

Månedens kusk på Bergen Travpark må minst ha vunnet 2 løp den aktuelle måneden. Blant kuskene med 2 eller flere seire er det den kusken som har høyest totalodds på sine vinnerhester som mottar utmerkelsen.

 

For august måned ble vinneren Svein Ove Wassberg

 

Nok en gang ble det ikke helt ukjente Svein Ove Wassberg som kan tittelere seg med utmerkelsen månedens kusk på Bergen Travpark. 5 seire ble det på Bergen Travpark denne måneden og ”oddsbomben” Elve Prinsen som vant til 46 ganger pengene den 5.august, la mesteparten av grunnlaget for utmerkelsen. Samme Elve Prinsen vant senere i måneden nok et løp og en annen dobbeltvinner for Svein Ove var 3-årige Ulsrud Tea.

 

August måned ble ellers kronet med V75-seier for stallmannskusken når han pakket bagen og styrte inn Gaute Lura-trente Balder Exclusive til en fortjent seier under V75-stevnet på Jarlsberg Travbane lørdag 28.august.

 

Vi gratulerer Svein Ove Wassberg med utmerkelsen som forsøkes delt ut i forbindelse med løpsdagen lørdag 11.september. Dette er dog en kompakt dag arrangementsmessig slik at vi tar forbehold om muligheten for dette. Om ikke det lar seg gjøre så vil utmerkelsen deles ut torsdag 16.september

 

Månedens kusk vinner en middag for 2 personer på Enhjørningen Fiskerestaurant