Stipend Andreas Rasmussens fond 2010

20.12.2010
Artikkelbilde
Stipendiatvinneren har på sine 30 starter allerede vunnet 5 løp og vært på trippelen i 14 av løpene. Med sin egen Super Charming har hun feiret flere triumfer.

Stipendvinner fra Andreas Rasmussens Fond 2010 er nå valgt. Årets kandidat er en velfortjent vinner og stipendet deles ut i forbindelse med travgallaen 29.januar 2011

 

I statuttene for tildeling av stipendet så stod det på forhånd følgende:

Stipendet deles ut til en ung og lovende utøver som er en positiv bidragsyter innen travsporten og som i søknaden uttrykker fremtidsambisjoner innen travsporten. Midlene skal benyttes til en studiereise som bidrar til en yrkesmessig utdannelse for vedkommende. Stipendet på kr. 15 000 må tas ut i påfølgende kalenderår(2011)  

Følgende kriterier må oppfylles for søknaden om stipendet:

·         Søkeren må være født etter 01.01.1985

·         Bosted i regionen, dvs. i Hordaland eller Sogn og Fjordane

·         Er tilknyttet Bergen Travpark

·         Har kjøre- og eller montelisens.

Stipendet deles ut i forbindelse med travgallaen på Bergen Travpark 29.januar 2011

Årets stipendiatvinner heter Tina Storetvedt og er født i 1991. Tina er en av ikke så altfor mange unge utøvere knyttet til Bergen Travpark som IKKE har vært aktiv innen ponnitravet, men uavhengig av sin bakgrunn så viser utøveren glimrende kuskeferdigheter og har i tillegg også dokumentert sine kunnskaper i det å trene hest. Tina er ambisiøs, engasjert og er en hyggelig og blid jente som satser på en karriere innen travsporten. Stipendet deles ut under travgallaen på Bergen Travpark lørdag 29.januar 2011.