Travgalla på Bergen Travpark 29.januar 2011

21.12.2010
Artikkelbilde
Travgallaen er nok kommet for å bli, sett av 29.januar 2011 i kalenderen.

Først litt tid for at julefreden og julehøytiden får sin plass, men ikke så lenge deretter så skal travåret 2010 oppsummeres og den etterhvert årlige travgallaen står for tur lørdag 29.januar.

Den nasjonale hestegallaen er i år lagt til lørdag 22.januar og siden vi i 2010 fikk litt "intern pepper" for at vi la vår galla til samme dato, så har vi dette året klart å unngå stevnekollisjon og det er altså lørdag 29.januar som gjelder for alle travsportsentusiaster tilknyttet Bergen Travpark.

Årets galla forventes å ha kvalitet  i alle ledd, for de som husker tilbake til fjoråret så slet arrangøren den gang kraftig med lydbildet, dette problemet var bortimot eliminert i forbindelse med jubileumsfesten i oktober, og forventes enda bedre dene gang. Som konferansier så er ingen ringere enn alltid engasjerte og entusiastiske Kurt Hella invitert. Kurt er som alltid pålest og har god kontroll på den lokale travsporten her vest. Videre så skal det deles ut championater og andre hedersbemerkelser knyttet til travåret 2010 på Bergen Travpark. Til og med et stand-up-show med en av landets aller fremste stand-up-komikere er å finne på på programmet.

Når den formelle og program-messige delen er over og alle er vel forsynt så avsluttes kvelden med levende musikk og når man deretter er blitt trøtt og sliten og bare vil hjem, ja da venter shuttle-bussen utenfor og loser de som vil inn til Bergen Sentrum.

Arrangementet har aldersgrense 18 år, det forventes at dongeribuksen legges igjen på vaskerommet denne kvelden og billetter kan man kjøpe helt frem til tirsdag 25.januar. Både Åsane Hesteuststyr og Stallkroen selger billetter på stallsiden, mens det er mulig å få kjøpt billetter i administrasjonen på alle virkedager samt i restauranten og i informasjonen under løpsdagene.

Velkommen skal dere være alle som en.