Det tynnes i rekkene..

13.01.2010
Artikkelbilde
Wilson Star en av de store V5-favorittene torsdag.

Det er tøffe tak med å fylle feltene for tiden. Krevende treningsforhold, stor belastning på hestemateriellet og V75-omgang på Forus gjør sitt til at det er glissent i løpsoppstillingen denne gang.

Dagen åpnes med et monteløp der Stall Guttene fra Bergen stiller opp som sponsorer. Montegruppen på Bergen Travpark jobber meget bra om dagen og har blokken full av sponsorer til monteløpene utover i sesongen. Litt tynn innmelding denne gang, men forhåpentligvis så lokker premier og litt ekstra oppmerksomhet, flere til å melde på neste gang.

V5 A-spillet byr på et par tyngre favoritter i form av 6.Lumjor i V5 A-spillets 2.avdeling og 5.Wilson Star i V5 A-spillets 3.avdeling, med favorittfall på en av disse så er det fine penger på gang også denne løpsdagen. Samlebongene har en voldsom innflytelse på den prosentvise fordelingen av markeringene på lokalbanene for tiden, og det er svært lite som skal til før mesteparten av kupongene havner i bossbøttene rundtom. Over i V5 B-spillet så er det heller ikke der på forhånd så veldig høy vanskelighetsgrad, og et DD-spill på 4.Wesley H.Limburgia i DD 1.avdeling mot 1.Shining Lantern/4.Montana F.H bør være verdt noen kroner viss minsteoddsen overstiger 3.

Ellers så må det nevnes at det vanker doblet 1.premie til Wesley H.Limburgia om hesten skulle gå hen og vinne det 8.løpet. Som månedens hest på Bergen Travpark i desember måned, så er det med i "pakken". Utmerkelsen som månedenes hest deles forøvrig ut på seremoniplass etter løp 8.

Det var litt om sporten og spillet. Vær og baneforhold er og ser bedre ut enn på lenge og i restauranten er det i tillegg blitt varmt og godt etter sprengkulden som endelig ser ut til å ha sluppet taket.

Vel møtt til de som har anledning til å legge turen ut til oss torsdag, til dere andre så er spillestopp i V5 A kl.18.35, V5 B kl.19.35 og i DD-spillet kl.20.30.