En vellykket travgalla..

24.01.2010
Artikkelbilde
Championatvinnerne 2009 på Bergen Travpark. Renate Aarlie(montechampion), Ove Wassberg(trenerchampion), Svein Ove Wassberg(stallmannschampion), Bernt Øksnevad(amatørchampion)

Årets travgalla må kunne betegnes som en positiv opplevelse. Tiltaket og ideen var god og oppslutningen likeså. Arrangementsteknisk er det nok litt å gå på, men det skal rettes på til neste år.

Med 250 innløste billetter, generelt god stemning og i det store og det hele kun et dårlig lydbilde unna å være en innertier av et arrangement, ja så kan vi i hvertfall love at det et også i 2011 vil bli Travgalla på Bergen Travpark.

Ideen hadde sitt kombinerte utspring gjennom at vi i desember 2008 arrangerte et vellykket julebord for "travmiljøet", men også ved at Leangen Travbane i 2009 arrangerte sin første "lokale" travgalla. Deres sukess gjorde sitt til at også vi ville forsøke å oppsummere travåret på Bergen Travpark med et slikt arrangement.

Oppslutningen og interessen har vært god, selv om i vi ettertid ser at vi kunne ha benyttet oss enda mer av de lokale travlagene for å markedsføre arrangementet. Men med 250 mennesker innenfor dørene, så er vi likevel meget godt fornøyd med responsen.

Det er alltid en avveining hvorvidt man skal ha et tettpakket program med stadige innslag og opptredener, eller om man skal slippe det litt mer løst. Vi ønsket uansett å benytte anledningen til å hedre noen av dem som i 2009 oppnådde utmerkelser på ulike måter, samt gjennom en filmkavalkade, å oppsummere travåret 2009. I tillegg "krydret" vi arrangementet med et "stunt" der den dyktige stallmannen Ronny Halvorsen igjen viste frem sine emintente kommentatoregenskaper, da han som kveldens overraskelse refererte Sugarcane Hanover's March Of Dimes-triumf fra 1988. Iført Gunnar Eggen sin kjøredrakt og med et herlig engasjement så fikk han fortjente klappsalver når publikum fant ut at løpet ble kommentert fra kjøkkeninngangen og ikke av løpets originale referent.

Skal man bli god på noe, så er det selvransakelse og erkjennelse av det man ser ikke er godt nok, som er nødvendig for å kunne oppnå dette. Lydbildet i salen var ikke tilfredsstillende, og dette må og skal forbedres til neste år. Noen skjønnhetsfeil på kavalkaden trekker også litt ned, men alt i alt så gir vi oss sel 8 av 10 mulige poeng når vi oppsummerer den første, men garantert ikke den siste travgallaen på Bergen Travpark.

Takk til alle som møtte opp, det er veldig moro å jobbe med slike arrangementer når oppslutningen ble som den ble denne gang. Vi på Travparken gleder oss ved slike anledninger også over å få vise frem lokalitetene og mulighetene som finnes for å arrangere ulike tilstelninger hos oss. Bergen Travpark tilbyr sammen med Travparken Servering, etterhvert bortimot perfekte rammer for enhver anledning og vi håper at vårt eget miljø i enda større grad fremover, vurderer Bergen Travpark som leverandør ved tilstelninger. Benytter også anledningen til å minne om Travparken Servering sitt nye cateringtilbud. For mer informasjon om lokaliter, arrangementsmuligheter samt cateringforespørsler, kontakt da Trond Monsen på 55 24 77 77 eller på mail.

Har noen av dere, fortrinnsvis av dere som var tilstede på travgallaen 2010, ønsker/innspill til hva vi kan vurdere å gjøre bedre/annerledes til neste år, ja så ikke nøl med å send ditt innspill til oss.

Velkommen igjen i 2011 !