Galla...det nærmer seg..

18.01.2010
Artikkelbilde

Årets høydepunkt sålangt, Travgallaen på Bergen Travpark lørdag 23.januar, nærmer seg med stormskritt. Noen oppfordringer er på plass i en sådan stund

Som plakaten viser så er det en del føringer som gjelder for arrangementet. Først og fremst at det IKKE vil være anledning til å kjøpe billetter i døren, disse kjøper man senest torsdag 21.januar, enten i restauranten på Bergen Travpark eller på Stallkroen på samme arena.

Aldersgrensen er og blir 20 år og legitimasjonsplikten gjelder. Det vil si at er man over 20 år og ikke kan legitimere dette, så står man i fare for å ikke slippe inn.

Arrangementet starter kl.19.00 og da det er "ei proppa full sending" som står på programmet, oppfordrer vi om at gjestene ankommer senest kl.19.30. Vorspiel og andre oppvarmingsøvelser må enten påbegynnes tidligere enn vanlig, eller så er det fullt ut lovlig å begynne festen på Bergen Travpark. Da dette er et galla-arrangement forventes også "høvelig framferd"...låvedans arrangeres senere på året og andre steder.

Når alt dette er sagt så er det vår store glede å ønske alle gjestene hjertelig velkommen til et arrangement som vi håper skal bli årvisst og som i enda større grad kan være med å "sveise sammen" et allerede inkluderende og positivt travmiljø i regionen.

I skrivende stund så nærmer antall gjester seg 200 mennesker og med litt ekstra mobilsering nå de siste dagene, ja så håper vi at vi kan nærme oss et antall opp i mot 220-230 mennesker, noe som vi da eventuelt vil si oss godt fornøyd med..