Månedens hest januar 2010

31.01.2010
Artikkelbilde
Mir D.K er utpekt som månedens hest på Bergen Travpark i januar. Hele 4 seire rasket hesten sammen i januar, hvorav 3 av dem kom på Bergen Travpark.

Mir D.K. ble tildelt utmerkelsen som månedens hest i januar måned. Som eneste hest som oppnådde 3 seire i løpet av måneden så ble det et udiskutabelt valg.

Som eneste hest med 3 seire på Bergen Travpark i januar måned, ble det en enkel jobb å tildele nyervervelsen på Stall Wassberg, denne utmerkelsen. Mir D.K. er en hest i porteføljen til den hardtsatsende hesteeieren Rune Ellingsen og har vært et forvandlingsnummer nesten uten sidestykke for kretsen rundt hesten.

Tillegger vi at hesten også vant et løp på Forus Travbane i løpet av januar måned, og med det samlet sammen en hel kvartett med 1.plasser på bare 14 dager, ja så er det en vel fortjent vinner av utmerkelsen vi her omtaler.

Mir D.K. vil som månedens hest i januar oppnå dobbel førstepremie i sin eventuelt første/neste start på Bergen Travpark i februar måned og utmerkelsen deles ut i forbindelse med hestens neste start.

Mir D.K. kuskes i løpene av sin trener Ove Wassberg og eies som nevnt av Rune Ellingsen, Bergen. Vi gratulerer kretsen av hesten med utmerkelsen.