Månedens kusk-utdeling 14.januar

09.01.2010
Artikkelbilde
Vangen Glunten - en av Lars Tore Hauge sine vinnere i desember måned

Lars Tore Hauge avsluttet en flott sesong med å bli månedens kusk på Bergen Travpark i desember måned. Med 23 års-seire og over 1.1 millioner innkjørt så har han etablert seg i kusketoppen i Bergen.

Som for månedens hest, så kom heller ikke bakgrunnen for hvorfor Lars Tore Hauge ble månedens kusk i desember, med i løpsprogrammet for den 14.januar.

Månedens kusk desember måned

 

Månedens kusk på Bergen Travpark må minst ha vunnet 2 løp den aktuelle måneden. Blant kuskene med 2 eller flere seire er det den kusken som har høyest totalodds på sine vinnerhester som mottar utmerkelsen.

 

For desember måned ble vinneren Lars Tore Hauge

 

Lars Tore Hauge har lagt bak seg et rekordår når det gjelder innkjørte kroner til hesteeierne og totalt oppnådde Arna-treneren 23 års-seire i sulkysetet. 5 av disse kom på Bergen Travpark i desember. Med en totalodds på 43.89 på sine 5 vinnere så tok han seg sikkert av utmerkelsen månedens kusk denne måneden. Den noe overraskende lunsjtrav-seieren med Wilson Star la grunnlaget for utmerkelsen. Rune Wiig, Kristian Lunde og Svein Ove Wassberg fulgte på plassene deretter i kampen om månedens kusk-utmerkelsen.

 

Vi gratulerer Lars Tore Hauge med utmerkelsen som deles ut i forbindelse med løpsdagen 14.januar

 

Månedens kusk vinner en middag for 2 personer på Enhjørningen Fiskerestaurant