Skulle ha vært med noen til...

27.01.2010
Artikkelbilde
Forvandlingsnummeret Mir D.K., jakter sin 4 strake seier i januar måned når hesten kommer ut i torsdagens 7.løp.

Det skal vel ikke stikkes under en stol at det hadde vært ønskelig med flere hester til start denne løpsdagen også, men vi får takke de som kommer og satse på at vårløsningen er nær.

Løpsdagen innledes med et spennende monteløp for varmblodshester. Et løp der det finnes  seierskandidater fra de fleste distanser. 10.Rousseau  Detain leverte en svett montedebut når han sprintet 1.14.5 over 1660 meter for et par måneder siden og blir favoritt med det løpet i mente.

Kapasitets- og reklamehesten til Kjetil Djøseland, Mjølner Faks, er tilbake i manesjen etter 1 1/2- års pause, og i V5 A-spillets 1.avdeling så har hesten en helt riktig oppgave. Får i første rekke kamp av 6.Lumjor og 3.Vangen Glunten som denne gang står 40 meter foran sistnevnte.

Global Knockout slår fort vekk ut alle konkurrentene også denne gang. Fra et fordelaktig 1.spor så er sjansene store for at Tvedt-traveren leder rundtom i V5 A-spillets 2.avdeling.

Hoppeserien for kaldblodshester med 20 000 i førstepremie har samlet litt blandet drops, men både 6.Bjørøy Tulla og 8.Timor er av de bedre hoppene i landet. Disse 2 gjør opp om seieren i V5 A-spillets 3.avdeling.

2 nykommere på Stall Storetvedt er begge blant de mer interessante hestene som kommer til start i torsdagens 5.løp. Et uoversiktelig felt der det sikreste er å markere i feltet for ALLE.

Kanskje dagens mest åpne løp står på side 15 i løpsprogrammet. Løp 6 har mange vinnerkandidater, men ingen skal bli sjokkert om 1.Lucky Quick og Thomas Tuft leder hele veien. Legg også merke til at 9.Naomi Dryad får trenernestoren opp i vognen igjen.

3 hester gjør normalt sett opp om seieren i det 7.løpet. Isobello er blixtsnar bak bilen og dundrer normalt sett til tet i dette løpet. Derfra kan Valley Sentry-sønnen gjerne snyte forvandlingsnummeret MIR D.K for  dennes eventuelt 4 strake seier på 14 dager. 6.French Crown er utregningsvinneren, men travløp er jo ikke mattematikk.

5.Wesley H.Limburgia jakter også sin 4.strake seier og sjansene for at det kan skje, er vel mer enn overhengende. Hesten har vært rett ut imponerende i alle sine løp og selv om hesten har tjent mye penger på kort tid, så skal vel hesten være favoritten i torsdagens 8.løp.

Løpsdagen avsluttes gjennom at "bronsedivisjonen" støter på hverandre i et sprintløp der det finnes en 4-5 vinnerkandidater og enda flere outsidere. Med andre ord et passende supertrippel-løp. Supertrippelen må være stemplet til kl.19.50, V5 A-spillet til kl.18.35 og V5 B-lappen til kl.19.35.

Om det ikke blir like lystig og fullt hus som under forrige lørdags travgalla på Bergen Travpark, håper vi uansett på at en og annen tar seg en tur for å spise opp restene og hente litt skillemynt.. Velkommen skal dere alle være.