Ettermiddagstrav for første gang.

07.07.2010

Bergen Travpark avvikler fredag sitt første ettermiddagstrav og både de aktive, hesteeiere og publikum bes merke seg stevnestart som er satt til kl.15.00. 1.løp sendes avgårde kl.15.07.

Sist mandag var det lunsjtrav med relativt god utbetaling og det ser ikke spesielt lettløst ut på fredag heller.Det blir veldig spennende å se 3 års-talentet Just Superb måle krefter mot eldre konkurrenter i V5-finalen. Lånekusk Odd Storetvedt har fått æren av å tøyle Ganymede-sønnen i det siste løpet før kvalifiseringen til de større 3 års-løpene utover sensommer og høst. Hesten kommer dog ikke til duk og dekket bord og fra et kultent startspor så må nok hesten ta frem sitt hittil beste for å kunne vinne også nå. De 4 andre løpene gir normalt sett spillerne litt hodebry og kanskje kan også denne V5-omgangen by på fine penger ?

Det blir ellers spennende å se hvordan logistikken rundt tilkomsten til Bergen Travpark kommer til å fungere på fredag. Å starte med travløp kl.15.00 en fredag betyr at de aktive og publikum må regne gode marginer slik at man er på plass i tide med både hest og seg selv.

Neste løpsdag er en ordinær torsdagskjøring den 15.juli. Da med flere fine løp på programmet. Noe vi kommer tilbake med i neste uke. Vel møtt til ettermiddagstrav nå i første omgang.