Velkommen til V75-stevne på Bergen Travpark

11.06.2010
Artikkelbilde
Royal Transport er løpsdagens hovedsponsor. Royal Transport er en total-leverandør innen transport-tjenester i inn- og utland

Begen Travpark inviterer lørdag 12.juni til årets 3.V75-stevne for året. Her følger en velkomsthilsen og et lite tilbakeblikk på Travparkens 25 år lange historie.

Det er i disse dager 25 år siden Alm Svarten vant det første totalisatorløpet på Bergen Travpark, og det er like lenge siden The Onion gikk 1.12.1. Denne ”uslåelige” rekorden stod like til i 2009. Det har vært 25 år med stor utvikling både sportslig og ikke minst når det gjelder spillomsetning.

Vi skal gjennom året se litt tilbake og mimre litt om prestasjonene som er levert i denne perioden, og samtidig avslutte med feiring av jubileet vårt under V75 dagen 24. oktober.

Lørdagens løp er noe varierende både når det gjelder profiler og vanskelighetsgraden på V75 spillet, men alt i alt så holder løpene bra klasse og det går mot en spennende lørdag.

Kong Olav V’s Æresløp har 11 deltakere. Voje Spik var toer i fjorårets kriterium, og har vært ute og fått et løp i kroppen, og blir en av favorittene i løpet. Løpet har samlet god deltagelse og måtte den beste hesten vinne.

Kjetil Hansens Æresløp får Megaman Neo som favoritt, men Sweet Case har trukket spor 1 og kan lede lenge. Løpet går over sprintdistanse, og her kan vi forvente fine tider.

I DNT’s unghestserie for 3- årige varmblodshester skal Just Superb få prøve seg mot noen av de bedre i årgangen.

Haukåsløpet går for 4-årige Norskregistrerte hopper, og løpet har samlet de aller beste i klassen. Pretty Photo fra spor 1 er en av forgrunnsfigurene, og gledelig er det også at Asbjørn Mehla er tilbake i løpsbanen.

V75 dagen blir avsluttet med dagens klart største favoritt Federer som har vunnet syv løp i år.

Hovedsponsor denne dagen er Royal Transport.

Vi ønsker velkommen til sponsorer, hesteeiere, publikum og ellers alle travsportsvenner.

Denne lørdagen blir det mange spennende løp på Bergen Travpark og vi håper flest mulig legger turen til oss for å overvære stevnet og se løpene "live".