De kommer tilbake en etter en...

10.03.2010
Artikkelbilde
Super Charming, her med trenerdatter Tina Storetvedt i vognen, gjør sin 2.start for året og blir stor favoritt i dagens 8.løp.

Torsdag 11.mars blir en løpsdag i tegnet av hester som kommer ut etter vinterpause. Mange av fjorårets slagere gjør sin årsdebut under dette stevnet.

Våren er i anmarsj og et av vårtegnene er at hester som har stått i vintertrening etterhvert begynner å røre på seg. Hester som Crown Pointer, Super Charming og Drav Siss var alle plussvarianter i 2009 og pådrar seg mye spill også denne torsdagen.

I takt med at hester i vintertrening vender tilbake til Travparken, håper vi også at publikum etterhvert kjenner sin besøkelsestid og slår følge i samme retning. Det har vært noen måneder nå med ikke alltid like stor underholdningsverdi i løpene, men løpsdagen 11.må kunne karakteriseres som årets mest kvalitative stevne sportslig sett..

Vi håper derfor at flere av dere som ikke har vært hos oss på en stund, legger turen utom for å se spennende travsport i en hyggelig atmosfære.

Velkommen.