Elliot Frontline - Elliot'n Pub

24.03.2010
Artikkelbilde
Elliot Frontline foreviget på seremoniplass i forbindelse med hestens siste opptreden i løpsbanen. 31.desember 2009 takket Elliot Frontline av som løpshest.

Elliot Frontline sitt navn står nå med gullskrift både på Travparken, i historiebøkene og ikke minst i ethvert bergensk travhjerte.

Han så gjerne ikke ut som en storstjerne på papiret, den svenskfødte 3-åringen som for første gang entret ovalen på Bergen Travpark 29. Juni 2000. Men allerede i sitt første aktive år som traver ble hesten kåret til årets hest på Bergen Travpark og senere så skulle den ene utmerkelsen etter den andre komme til i hestens 10-årige aktive karriere. Nå er den aktive delen av karrieren over i det Elliot Frontline falt for aldersgrensen når 2009 ble til 2010.

Over 2.3 millioner kroner innkjørt og 261 starter på samvittigheten, over halvparten av gangene endte hesten blant de 3 beste og 55 ganger kunne hesten bryte målsnøret først. Storløpstriumfer i hopetal og en utholdenhet som travhest man sjelden ser. Superlativene er mange og fortjente alle som for denne unntakshesten som Ove Wassberg har hatt treneransvaret for og som Elisabeth Skjelbred har vært den lykkelige eier av.

Med unntak av noen ukers ”flørt” med østlandsluften så har hesten stått i den samme stallboksenpå Bergen Travpark  i hele sin karriere og det var et sterkt og følelsesmessig øyeblikk for kretsen rundt hesten når den ble takket av under fjorårets siste løpsdag den 31.desember.

Bergen Travpark vedtok som en hyllest til den nå pensjonerte stjernetraveren, at den nyoppussede pub’en i spillehallen skal bære navnet Elliot’n Pub.  Helt i mål med å prege pub’en i Elliotn’s navn er vi ikke, men vi oppfordrer alle besøkende på Travparken til å legge turen innom pub’en i forbindelse med V75-stevnet lørdag 27.mars.