Monteløpsvurderinger 11.mars...

11.03.2010
Artikkelbilde
Alskaker Bruno tok skalpen på den lokale monte-eliten sist hesten gjestet Bergen Travpark. Sammen med rytter Mette R.Nyløkken så må den Arthur Bø-trente vallaken finne seg i å bære favorittskapet også denne gang.

Som vanlig har monte-entusiast Charlotte Steine gjort en flott jobb med å hente inn spillinformasjon til kveldens monteløp på Bergen Travpark.

Vurderinger til Kiwi Arnatveit og Indre Arnas montéløp for kaldblodshester

12 Alsaker Bruno var tilbake i slag sist han gjestet Bergen, han står 20 meter lenger framme og skal normalt vinne dette. 10 Drav Svint har gått gode løp i det siste og har fin form. Vant enkelt på Forus i sin montédebut og blir hovedutfordrer til favoritten. 7 Nøkle Pål har ikke vært dårligere enn nummer to siden midten av oktober, om formen fortsatt er som før skal han kjempe langt fremme. 11 Rei Spika går stadig fine løp, uten galopp kan hun kjempe om trippelplass og blir en outsider i dette løpet. 8 Gilborken har gått bra i montéløpene, og står med to tredjeplasser som resultat på to løp. Han kjemper nok om trippelplassering igjen. 9 Nording er en kapabel herre, men galoppfaren er stor. Skulle han gå feilfritt kommer han langt opp på resultatlisten. 5 Gil Rau Jo har vist at han kan i monté, men er vel hovedsaklig premiekandidat i dette løpet. 6 Valett har kun startet en gang etter prøveløpet, endte uplassert da. Blir i hovedsak premiekandidat her. 3 Frk. Perny debuterer i monté og kjemper om premie første gang ut. 1 Dag Jørn har gått greit i montéløpene. Uten galopp kjemper han om premie. 4 Tangen Vinn må vise mer for å bli betrodd her. 2 Gileld gjør sin montédebut her og må være fornøyd med premie.

Rangering: 12 – 10 – 7 – 11 – 8 – 9 – 5 – 6 – 3 – 1 – 4 – 2

Hjalmar'ens rangering: 12 – 7 – 11 – 8 – 10 – 5 – 1 – 6 – 9 – 2 – 3 – 4