Travstevne på skjærtorsdag er ingen spøk..

31.03.2010

Løpsdagene kommer tett som hagl i april og skal man komme gjennom de alle sammen, så må man nesten starte allerede den første dagen i måneden.

Den årvåkne leser av baneprogrammet har gjerne lagt merke til at det ikke står oppført prøveløp til løpsdagen den 1.april. På grunn av en feil hos trykkeriet så har disse beklageligvis falt ut, men prøveløpene(3 i tallet) sendes avgårde fortløpende fra kl.14.15.Se travsport.no for de offisielle startlistene for løpsdagen.

Kun 7 løp og et enkelt V5-spill på programmet denne gang. Med et nyss tilbakelagt V75-stevne, samt løpsdager i fleng i vente, så er det akkurat passe dose denne gang. Løpsdagen starter opp med årets første løp for 3-åringene. Kun 4 hester står igjen på startstrek når disse linjene skrives, men det er flere interressante talenter blant disse. Så venter et nytt løp i Malermester Erik Landaas' Rekruttserie, og det er gjerne tittelforsvareren fra fjorårets rekruttserie, Morten Almeland Pedersen, som har de beste kortene på hånden også denne gang. V5 3.avdeling står normalt mellom Timian Best, Lykkesiv og Spikvalla. Om da ikke førstnevnte bare blir for god. 

2 åpne kaldblodsløp uten noen klare forgrunnsfigurer står så på programmet, før Kristian Lunde sitter opp bak det som kommer til å bli en stor favoritt i form av 15. Money Brother. Stall Risholm sine hester skuffet stort sist lørdag, men her kan man fort vekk slå tilbake og være tilbake i vinnersirkelen.Løpsdagen avsluttes med et 7.løp som går over 2600 meter for varmblodshester.

Vi ønsker velkommen til liten og stor og for de som ikke har reist til "hutaheiti" på påsketur, ja så bør Travparken være et godt alternativ skjærtorsdag.

Velkommen og se selvsagt opp for 1.april-spøker.