Flotte løp på programmet torsdag

30.11.2010
Artikkelbilde
Mørtvedt Jerkeld krysset mållinjen først i fjorårsutgaven av Bergen Grand Prix. Den gang talte løpet flere av landets beste elitehester, i år blir fjorårsvinneren Neslands Loke stor favoritt.

Vi har også i år spart et par godbiter til slutten av travåret på Bergen Travpark. Torsdag sender vi avgårde Bergen Grand Prix og Bergenspokalen.

Kun 8 løp på programmet, men kvaliteten er derimot ikke til å kimse av. 2 litt tynne løp i 3-års-seriene står også på programmet. En 3 års-sesong som har vært noe skuffende når det gjelder bredden, gledelig er det derfor å se at det i høst har vært ute mange fine 2-åringer både i mønstrings-og prøveløp. De viktigste travløpene er som man vet, de som enda ikke er kjørt.

Litt tilbake til torsdagens poenger, så blir Neslands Loke stor favoritt til å kopiere fjorårs-seieren i Bergen Grand Prix. Dog var fjorårs-seieren av den noe mer kuriøse varianten. For de som husker helt tilbake til i fjor, så minnes dere gjerne at det var Mørtvedt Jerkeld som krysset målstreken først. I ettertid så ble imidlertid Neslands Loke tilkjent seieren og siden den tid så har hesten omtrent vært enerådende i eliteløpene for kaldblodshester. Torsdag har hesten en meget overkommelig oppgave, dog så skal alle løp kjøres først.

Pinball Wizard er en annen klar vinnerkandidat på torsdag.Hesten kommer ut i fra et vanskelig 12.spor bak bilen, men med oppvisningen fra forrige onsdag(Bjerke) friskt i minne, så kan man vanskelig gå i mot Love You-sønnen i årets utgave av Bergenspokalen. Formtoppede hester som 7.Investor G.T og 10.Montana F.H, vil dog gjøre forsøk på å avvæpne favoritten. Et meget severdig løp er i vente og i seg selv er dette løpet grunn god nok for å avlegge Bergen Travpark et besøk på torsdag.