Månedens hest i november

30.11.2010
Artikkelbilde
Montana F.H. har sålangt under året vunnet 10 løp på Bergen Travpark, men like fullt er november måneds "månedens hest"-kåring, den første for året for hesten.

I en måned der hele 5 hester ble dobbeltvinnere, var det en utfordrende jobb for juryen å forsøke å velge den "riktige hesten". Valget er nå foretatt.

MONTANA F.H.

 

ble kåret til månedens hest for november måned på Bergen Travpark. I en måned der juryen ble utfordret til å velge mellom hele 5 hester som hver seg hadde vunnet 2 løp, så falt valget på denne måneden på haugalendingen Montana F.H. De 4 andre hestene som også oppnådde 2 seire i oktober, var Lykkesiv, Cosmo Marie, Stuve Vinn og Motgang

Seiersmaskinen Montana F.H. står ved utgangen av november bokført med hele 10 års-seire, alle tatt på Bergen Travpark. En fantastisk hest som har blitt en slags ”kjæledegge” for travsporten på og nord for Haugalandet.

Den danskfødte S.J’s Photo-sønnen har passert halvmillionen innkjørt og mer er i vente. Hesten eies og trenes av rutinerte Harry Tornes og hans medhjelpere, og i løpene er det ”fighterkusken” Harry Åge Søfteland som sitter opp.

Ekvipasjen skal få bryne seg på skarpskodde konkurrenter i sin neste start som blir i Bergenspokalen 2.desember, men i hardt lag har hesten konkurrert også tidligere,  så helt uten vinnersjanser er nok ikke hesten der heller.

Vi gratulerer kretsen rundt Montana F.H. med utmerkelsen som deles ut i forbindelse med hestens start i Bergenspokalen og ønsker samtidig lykke til videre i karrieren. Hesten er følgelig også med og kjemper om bonuspremie på kr. 20 000(max.grense for bonus som månedens hest i forrige måned) om hesten skulle vinne Bergenspokalen.