Månedens hest oktober

03.11.2010
Artikkelbilde
You Do Kievitshof her foreviget etter seieren 28.oktober, er kåret til månedens hest på Bergen Travpark i oktober måned.

I oktober måned stod kampen mellom disse 3 hestene: Odins Tira, You Do Kievitshof og Montana F.H. Juryen har nå tatt sin beslutning.

YOU DO KIEVITSHOF

 

ble kåret til månedens hest for oktober måned på Bergen Travpark. I en måned der juryen ble utfordret til å velge mellom totalt 3 hester som hver seg hadde vunnet 2 løp, så falt valget på denne måneden på You Do Kievitshof. De 2 andre hestene som også oppnådde 2 seire i oktober, var Odins Tira og Montana F.H.

5-årige You Do Kievitshof  har superhingsten Toss Out som far, og Toss Out er blant annet også far til den internasjonale stjernetraveren Exploit Caf som travet inn over 20 millioner kroner. På morssiden er det også ”godt blod” i You Do Kievitshof som er eid av Elisabeth Skjelbreid, Morvik,  som gjerne foreløpig er mest kjent som ”damen bak Elliot Frontline”.

Tyskfødte You Do Kievitshof tegner til å bli et nytt lykkekjøp for Skjelbreid og har på sine 8 starter i regi trener og kusk Ove Wassberg, vært på trippelen 7 av 8 ganger og vunnet 4 løp. Motstanden hardner nok til utover, men foreløpig så ser det ut til at dette er en hest som kan følge med i grunnlaget et godt stykke oppover.

Vi gratulerer kretsen rundt You Do Kievitshof med utmerkelsen som deles ut i forbindelse med hestens neste start på Bergen Travpark og ønsker samtidig lykke til videre i karrieren. Hesten er følgelig også med og kjemper om dobbel førstepremie i sin neste start på Bergen Travpark, under forutsetning at denne skjer i november måned.