Månedens kusk i november

30.11.2010
Artikkelbilde
Lars Tore Hauge kunne notere seg for sin første trenerseier med varmblodshest, når 3-årige Skyboy viste sitt potensiale i et løp midt i november måned.

I en måned der seirene ble fordelt på ganske så mange forskjellige kusker så ble det til slutt en duell mellom Lars Tore Hauge og Odd Storetvedt om en ekstra fiskemiddag i førjulstiden

Månedens kusk november måned

 

Månedens kusk på Bergen Travpark må minst ha vunnet 2 løp den aktuelle måneden. Blant kuskene med 2 eller flere seire er det den kusken som har høyest totalodds på sine vinnerhester som mottar utmerkelsen.

 

For november måned ble vinneren Lars Tore Hauge

 

I november så ble det ”kaldblodskusken” Lars Tore Hauge som ikke lot seg innhente som månedens kusk etter at han styrte inn overraskelsen Sør Svarta under månedens første løpsdag. 3 påfølgende trenerseire med stallhestene Skyboy og 2 ganger med forbedrede Motgang, sikret seieren som månedens kusk.

 

Odd Storetvedt hadde også en bra senhøstmåned og kunne notere seg for 3 seire og han endte da nærmest når man legger sammen den totale vinneroddsen over vinnerne. Lars Tore Hauge endte opp med en total vinnerodds på 58.04, mens Storetvedt passerte 40 i vinnerodds på sine 3 vinnere.

 

Svein Ove Wassberg ble ellers den mestvinnende kusken i november med sine 6 seire og er i ferd med å riste av seg sin far, samt Åsbjørn Tengsareid i kampen om å bli den mestvinnende kusken på Bergen Travpark i 2010

 

Månedens kusk vinner en middag for 2 personer på Enhjørningen Fiskerestaurant og deles ut i forbindelse med løpsdagen den 9.desember.

Månedens kusk støttes av vår samarbeidspartner Enhjørningen Fiskerestaurant.